107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
60
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 6 trollere Magellano cabina!

 admin  20.08.2014  Diverse,Cel mai bun scor  1164

concurs One

Concursul „Recunoaşte destinaţiile de vacanţă şi câştigă trollere Magellano!” se deruleaza in perioada 13 august – 3 septembrie 2014. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Utilizatorii se pot inscrie in Concurs in perioada 13 august – 3 septembrie 2014 , ora 12.00, astfel:

  • completeaza corect si complet datele solicitate in primul ecran al quiz-ului (nume, e-mail, numar de telefon)
  • confirma abonarea la newsletter-ul zilnic ONE.ro, intai in quiz si apoi din mesajul trimis de Organizator pe adresa de e-mail completata de jucator in quiz (utilizatorii care sunt deja abonati la newsletterul ONE.ro nu vor primi acest e-mail de confirmare a abonarii)
  • confirma in quiz ca este de acord cu prezentul Regulament de concurs
  • urmareste pozele afisate in quiz si recunoaste contra cronometru destinatiile de vacanta pentru a acumula un punctaj cat mai mare in Clasamentul de concurs.
  • premiile concursului vor fi acordate utilizatorilor care se claseaza in Top 6 jucatori in data de 3 septembrie 2014, ora 12.00.

Utilizatorii pot completa mai multe quiz-uri pe parcursul concursului, dar punctajele obtinute nu se vor cumula, in Clasamentul de concurs fiind inregistrat doar quiz-ul la care se obtine cel mai bun punctaj.

Organizatorul va oferi 6 premii in cadrul Concursului care constau in trollere Magellano cabina, in valoare de 450 lei / bucata cu TVA.

La finalul concursului, Organizatorul va desemna castigatori utilizatorii distincti care au obtinut cele mai mari 6 punctaje din Clasamentul de concurs pana pe 3 septembrie 2014, ora 12.00 si care respecta toate cerintele prezentului Regulament. Unicitatea castigatorilor va fi verificata pe baza actului de indetitate.


PARTICIPA LA CONCURS

trollere Magellano concurs quiz


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail