Acest concurs a expirat în data de 2014-09-04. Vezi concursurile active aici.
Recunoaşte destinaţiile de vacanţă şi câştigă trollere Magellano!

Concursul „Recunoaşte destinaţiile de vacanţă şi câştigă trollere Magellano!” se deruleaza in perioada 13 august – 3 septembrie 2014. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Utilizatorii se pot inscrie in Concurs in perioada 13 august – 3 septembrie 2014 , ora 12.00, astfel:

  • completeaza corect si complet datele solicitate in primul ecran al quiz-ului (nume, e-mail, numar de telefon)
  • confirma abonarea la newsletter-ul zilnic ONE.ro, intai in quiz si apoi din mesajul trimis de Organizator pe adresa de e-mail completata de jucator in quiz (utilizatorii care sunt deja abonati la newsletterul ONE.ro nu vor primi acest e-mail de confirmare a abonarii)
  • confirma in quiz ca este de acord cu prezentul Regulament de concurs
  • urmareste pozele afisate in quiz si recunoaste contra cronometru destinatiile de vacanta pentru a acumula un punctaj cat mai mare in Clasamentul de concurs.
  • premiile concursului vor fi acordate utilizatorilor care se claseaza in Top 6 jucatori in data de 3 septembrie 2014, ora 12.00.

Utilizatorii pot completa mai multe quiz-uri pe parcursul concursului, dar punctajele obtinute nu se vor cumula, in Clasamentul de concurs fiind inregistrat doar quiz-ul la care se obtine cel mai bun punctaj.

Organizatorul va oferi 6 premii in cadrul Concursului care constau in trollere Magellano cabina, in valoare de 450 lei / bucata cu TVA.

La finalul concursului, Organizatorul va desemna castigatori utilizatorii distincti care au obtinut cele mai mari 6 punctaje din Clasamentul de concurs pana pe 3 septembrie 2014, ora 12.00 si care respecta toate cerintele prezentului Regulament. Unicitatea castigatorilor va fi verificata pe baza actului de indetitate.