Acest concurs a expirat în data de 2015-04-08. Vezi concursurile active aici.
Concurs Selfie cu Iepurasul

Ne place sa fim “in trend” si din acest motiv dam drumul de astazi 26 Martie 2015  pana in data de 7 Aprilie 2015 la cel mai original si distractiv concurs de Pasti: Concurs Selfie cu Iepurasul.

 De ce sa participi la acest concurs?

  • pentru ca iti place sa iti faci poze de tip selfie (si sa primesti like-uri pentru ele)
  • pentru ca iti plac concursurile distractive si care te pun sa faci ceva creativ
  • pentru ca este un concurs simpatic de sezon (Pasti)
  • pentru ca, poti castiva premii originale pe care le poti personaliza cum vrei tu (6 tricouri personalizate din peste 400 de modele)
  • pentru ca este cel mai haios si original concurs al momentului!

Regulamentul concursului Selfie cu Iepurasul este foarte simplu si intuitiv:

  1. trebuie sa iti faci o poza de tip selfie cu orice fel de iepuras (iepuras natural, de ciocolata, de plastic, de hartie, de lemn, de material textil, un desen, un prieten imbracat in iepuras etc)
  2. dupa ce ai facut poza in care apari si tu si iepurasul trebuie sa o adaugi ca si comentariu pe pagina de Facebook Ideaplaza
  3. nu uita sa le zici la toti prietenii tai de pe Facebook sa iti dea un like, un share sau un comentariu la imaginea ta ca sa te sustina la castigarea premiilor.

La sfarsitul concursului un juriu format din membrii echipei Ideaplaza.ro vor alege cele mai originale, amuzante si colorate 3 imagini care vor primi premii din partea noastra. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina noastra de Facebook si contactati in decursul zilei de Miercuri (8 Aprilie 2015). Castigatorii sunt rugati sa ne trimita numele complet si un numar de telefon mobil de contact pe adresa de email: contact@ideaplaza.ro pentru a putea lua legatura cu ei pentru trimiterea voucherelor.

Premiile Concursului:

  • Locul 1: 3 tricouri personalizate
  • Locul 2: 2 tricouri personalizate
  • Locul 3: 1 tricou personalizat

Se poate alege si personaliza cu culorile preferate de castigatori oricare din cele peste 400 de modele de tricouri personalizate din cadrul magazinului online de cadouri Ideaplaza.ro De asemenea transportul pentru aceste premii este Gratuit.

Castigatorii vor fi anuntati si pe acesta pagina dupa terminarea concursului.