98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 57 televizoare LED HD Samsung, 1.900 unelte multifunctionale, 9.500 tricouri, 6.650 pahare si 29.450 sticle de bere Neumarkt!

 admin  2015.05.28  Diverse,Electronice,Trageri la sorti  2538

concurs Neumarkt

Campania va începe la 15.05.2015 si va continua pana la 15.06.2015, inclusiv, sau pana la epuizarea stocului de premii, oricare dintre aceste momente intervine mai intai.

Campania se desfasoara in cuprinsul teritoriului judetelor Timis, Cluj, Sibiu, Iasi, BrasovBuzau, Arad, Gorj, Alba, Caras, Hunedoara, Mehedinti, Maramures, Mures si municipiul Bucuresti, in România in magazinele participante.

La această Campanie participă produsele de bere ale Organizatorului, marca Neumarkt, în ambalaj de sticla 0,5 L, comercializate în locatiile participante la Campanie.

Pentru avea dreptul de a participa în prezenta campanie, participantii trebuie sa achizitioneze doua beri Neumarkt in ambalaj de sticla de 0,5L in cadrul unei singure tranzactii. In cadrul acestei Campanii acesti participanti vor primi la fiecare astfel de achizitie un talon promotional avand posibilitatea de a fi recompensat de catre organizator cu unul din premiile campaniei:

În termen de 30 zile calendaristice de la data încheierii perioadei Campaniei, un reprezentant comercial al Organizatorului sau un reprezentant legal al magazinului participant în Campanie va înmâna premiul consumatorului care a castigat, ulterior constatării îndeplinirii condiţiilor de câştigare a premiilor şi încheierii unui proces verbal de predare primire în acest sens.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga premii concurs premii concurs concurs Neumarkt castiga televizorNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.