Acest concurs a expirat în data de 2014-11-15. Vezi concursurile active aici.
Alegeri prezidentiale 2014

Concursul este destinat tuturor celor interesati de alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, care au implinit 18 ani pana in ziua inscrierii in prezentul concurs.

Un participant poate avea o singura inscriere in concurs.

Concursul va avea doua etape:

  • ETAPA I, dedicata turului I al alegerilor prezidentiate. Perioada de desfasurare a etapei I: 15 septembrie 2014  - 1 noiembrie 2014, orele 24:00
  • ETAPA II, dedicata turului II al alegerilor prezidentiale. Perioada de desfasurare a etapei I: 3 noiembrie 2014, orele 00:00 - 15 noiembrie 2014, orele 24:00

Pentru a lua parte la acest concurs, puteti participa la oricare dintre cele doua etape, precum si la ambele. Pentru fiecare etapa trebuie completat un formular dedicat, care pentru a putea fi admis trebuie sa indeplineasca conditiile prezentului regulament.

Campurile care trebuie completate:

  • Date de identificare: Prenume, Nume, E-mail
  • Sa completeze campurile din dreptul fiecarui candidat cu procentul preconizat a-l obtine la fiecare tur de scrutin (sunt admise numere cu doua zecimale). Daca datele introduse sunt complete, participantii vor primi la adresa de e-mail comunicata un mesaj automat care confirma inscrierea cu succes la concurs.  

Va fi declarat castigator al fiecarei etape in parte persoana care va avea abaterea cea mai mica fata de rezultatele comunicate oficial de BEC (suma diferentelor absolute dintre scorurile prognozate si cele oficiale).

In cadrul acestui concurs se vor acorda doua premii

  • unul pentru turul I al alegerilor prezidentiale, constand in echivalentul in lei al sumei de 250 EURO
  • unul pentru turul II,  constand in echivalentul in lei al sumei de 500 EURO