98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 50, 40 sau 30 de prezervative editie limitata marca Ecko Unlimited!

 admin  2015.02.06  Diverse,Trageri la sorti  1044

concurs Originals

Campania Valentine's Day este valabila doar in perioada 06 februarie - 15 februarie 2015, in limita ofertei comerciale afisata pe site-ul Originals la momentul finalizarii acestuia si in limita stocului disponibil.

Orice comanda realizata in perioada campaniei pe site-ul Originals, care va avea o valoarea de minimum 299 lei, ajunsa la destinatie si achitata, va participa la Campania Valentine’s Day.

Valoare de minimum 299 de lei se refera strict la pretul de vanzare al produsului sau ale produselor care fac parte din comanda, in acesta valoarea nu se include contravaloarea transportului.

Participantii desemnati castigatori la Campania Valentine’s Day vor castiga:

  • Premiul I - 50 de prezervative editie limitata marca Ecko Unlimited
  • Premiul II  - 40 de prezervative editie limitata marca Ecko Unlimited
  • Premiul III - 30 de prezervative editie limitata marca Ecko Unlimited

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti folosind sistemul random.org. Tragerea la sorti va avea loc la data de 16 februarie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Valentine's day Valentine's day 2015 concursuri online concurs Originals castiga prezervative Ecko UnlimitedNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.