Bani • Diverse • Health & Fitness • Concursuri cu jurizare

Concurs: Castiga 5.000 euro, 3.000 euro sau 2.000 euro si produse Domestos!

Adăugat de concursoman în data de 2015.09.19 • 2656 vizualizări

concurs Domestos

Sustine igiena de 10, alaturi de Domestos!

Ca un autentic expert în igienă, Domestos te ajută să trăiești într-un mediu cu adevărat curat, fie că ești acasă sau la școală. Tocmai de aceea am lansat concursul “Susține igiena de 10”, prin care urmărim să atragem atenţia asupra importanței igienei și să oferim o dezvoltare cât mai armonioasă copiilor, în care aceștia acumulează cunoștinte noi, pentru o viaţă mai bună, ferită de diverse afecţiuni. La finalul campaniei 3 școli se vor bucura de înlocuirea echipamentelor sanitare învechite.

Lansat cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, concursul “Susține igiena de 10” se adresează elevilor din ciclul primar și reprezintă o inițiativă creativă pe teme de igienă, unde lucrările vor ilustra semnificația și importanța igienei de nota 10, precum și modalitățile de combatere a virusurilor și bacteriilor.

Înscrierea lucrărilor se realizează doar de către învăţător, în numele clasei (maximum o lucrare per clasă).

Perioada de înscriere este 16.09.2015 - 30.11.2015. Cele mai originale 3 lucrări – alese de către un juriu – vor câștiga unul dintre următoarele premii, destinate îmbunătăţirii condiţiilor de igienă din toaletele unităților de învățământ:

  • Premiul 1 - 5.000 euro
  • Premiul 2 - 3.000 euro
  • Premiul 3 - 2.000 euro

În plus, fiecare dintre cele 3 clase câștigătoare vor primi produse Domestos pentru igienizarea generală a şcolilor și kit-uri educaţionale/jocuri pentru elevii implicaţi în realizarea lucrărilor.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS