98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5.000 euro, 3.000 euro sau 2.000 euro si produse Domestos!

 admin  2015.09.19  Bani,Diverse,Health & Fitness,Concursuri cu jurizare  2577

concurs Domestos

Ca un autentic expert în igienă, Domestos te ajută să trăiești într-un mediu cu adevărat curat, fie că ești acasă sau la școală. Tocmai de aceea am lansat concursul “Susține igiena de 10”, prin care urmărim să atragem atenţia asupra importanței igienei și să oferim o dezvoltare cât mai armonioasă copiilor, în care aceștia acumulează cunoștinte noi, pentru o viaţă mai bună, ferită de diverse afecţiuni. La finalul campaniei 3 școli se vor bucura de înlocuirea echipamentelor sanitare învechite.

Lansat cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, concursul “Susține igiena de 10” se adresează elevilor din ciclul primar și reprezintă o inițiativă creativă pe teme de igienă, unde lucrările vor ilustra semnificația și importanța igienei de nota 10, precum și modalitățile de combatere a virusurilor și bacteriilor.

Înscrierea lucrărilor se realizează doar de către învăţător, în numele clasei (maximum o lucrare per clasă).

Perioada de înscriere este 16.09.2015 - 30.11.2015. Cele mai originale 3 lucrări – alese de către un juriu – vor câștiga unul dintre următoarele premii, destinate îmbunătăţirii condiţiilor de igienă din toaletele unităților de învățământ:

  • Premiul 1 - 5.000 euro
  • Premiul 2 - 3.000 euro
  • Premiul 3 - 2.000 euro

În plus, fiecare dintre cele 3 clase câștigătoare vor primi produse Domestos pentru igienizarea generală a şcolilor și kit-uri educaţionale/jocuri pentru elevii implicaţi în realizarea lucrărilor.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Domestos sustine igiena de 10 castiga premii castiga baniNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.