107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5.000 de euro, 5 smartphone-uri Samsung Galaxy S7 Edge si 5 camere foto instant Polaroid Snap!

 admin  05.09.2016  Bani,Diverse,Telefoane,Trageri la sorti,Cel mai bun scor  6776

concurs Raiffeisen Bank

Campania promotionala "De la pasiunea de-o vara la cariera e doar un StudentBiz." va fi lansata la data de 24 august 2016, ora 18:00 si se va desfasura pana la data de 29 septembrie 2016, inclusiv, ora 23:59.

La aceasta campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice cu cetatenie romana, Cl valid, cu varsta cuprinsa intre 18 - 26 de ani (neimpliniti) la data de 28.09.2016, care au calitatea de studenti sau masteranzi in cadrul unei facultati de stat sau particulare din Romania, acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in orice forma de invatamant si care se inregistreaza pe site-ul www.studentbank.ro si participa in perioada 24.08.2016 ora 18:00 - 28.09.2016, inclusiv, la jocul intitulat StudentBiz.

StudentBiz este un joc online desfasurat pe platforma Raiffeisen Bank SA dedicata exclusiv studentilor.

Jocul este creat special pentru studenti, posesori sau nu ai unui card de debit cu optiunea student atasata, emis de Raiffeisen Bank SA, denumit in cele ce urmeaza, Studentocard. Campania "De la pasiunea de-o vara la cariera e doar un StudentBiz." consta in 5 saptamani de joc online, in care participantii au ocazia de a-si alege o idee de afacere din cele propuse in joc si de a trece prin toate etapele dezvoltarii si cresterii unei afaceri pe parcursul campaniei.

Pentru a intra in joc, utilizatorii trebuie sa-si faca cont pe site-ul www.studentbank.ro, cont ce se va crea prin completarea campurilor pe pagina de concurs.

Mecanismul jocului este urmatorul:

  • Alege o afacere - Se spune ca atunci cand faci ceea ce-ti place, nu vei munci nici macar o singura zi. Alege ideea de business care ti se potriveste!
  • Ia un imprumut de la banca - Sustinem spiritul antreprenorial si iti oferim un imprumut nerambursabil daca ai Studentocard.
  • Gaseste un investitor - Obtine capital de start pentru a-ti pune afacerea pe picioare. E mai distractiv decat crezi!
  • Convinge investitorul - Demonstreaza ca ai stofa de antreprenor raspunzand la 3 intrebari.
  • Fa-ti reclama - O afacere vizibila este o afacerea profitabila. Creeaza carti de vizita si cover photo si fa-te remarcat.
  • Doteaza-ti afacerea - Cumpara tot ce-ti trebuie ca sa poti incepe munca. Cu fiecare resursa achizitionata, costul de productie scade si afacerea devine mai eficienta.
  • Creeaza si vinde - Incepe sa faci cele mai tari produse si impresioneaza pe toata lumea.
  • Depaseste obstacolele - Nu lasa afacerea nesupravegheata, competitorii vor profita de asta. Intra in joc zilnic si castiga puncte. In plus, fiecare tranzactie pe care o faci cu Studentocardul tau iti aduce 10 puncte in joc.
  • Recruteaza-ti echipa - Invita 4 prieteni in joc si aveti cu totii de castigat. Mai ales tu.
  • Promoveaza-te la prieteni - Impusca-ti prietenii cu pistolul de Like-uri si castiga puncte!

StudentBiz premiaza spiritul antreprenorial:

Intra in joc si poti castiga premiile saptamanale sau chiar marele premiu - bani pentru afacerea ta!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Raiffeisen Bank castiga premii concurs StudentBiz StudentBiz concurs Samsung Galaxy S7 Edge castiga Samsung Galaxy S7 Edge castiga 5000 euro castiga bani Polaroid Instant Snap joc online www.studentbank.ro


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail