77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 weekend-uri VIP la Nisipurile de Aur in Bulgaria!

 admin  2015.06.26  Vacante,Trageri la sorti  1639

concurs Money

Concursul se desfasoara in intervalul 25 iunie – 9 iulie 2015 si se adreseaza doar cetatenilor romani cu domiciliul in Romania. Premierile se vor organiza saptamanal pe o perioada totala de 3 saptamani de la data inceperii concursului.

Participantii se pot inscrie in concurs accesand aplicatia gazduita pe pagina de Facebook Money.ro. Dupa aprobarea aplicatiei, participantii vor fi nevoiti sa parcurga 3 pasi pentru a castiga:

  • Sa dea like celor trei pagini de Facebook: money.ro, galos.ro si danapalace;
  • Sa adauge un comment postului (pozei) de concurs cu tema “pe cine as lua cu mine daca as castiga un weekend la mare si de ce ar merita-o”;
  • Sa stranga cel putin 5 like-uri de la prieteni pe comment-ul sau;

Orice participant la concurs trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani, impliniti pana in data de 25 iunie 2015 si sa fie fanul paginilor de Facebook: money.ro, galos.ro si DanaPalace.

Castigatorii premiilor – Weekend VIP la mare - vor fi alesi prin tragere la sorti (cu ajutorul site-ului random.org) si anuntat la sfarsitul fiecarei saptamani pe perioada derularii concursului. Numele castigatorilor se va anunta pe pagina de Facebook money.ro.

Premiile acordate in cadrul concursului sunt oferite de catre organizator si vor consta in mai multe weekenduri la mare in valoare estimata de 3000 lei oferite la finalul concursului prin tragere la sorti din toti participantii care indeplinesc conditiile.

Castigatorii trebuie sa-si confirme participarea pana la data extragerii pentru care sunt inscrisi. Castigatorii concursului se vor prezenta la hotelul indicat de organizator conform politicii chek-in check-out a hotelului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online Nisipurile de Aur castiga premii vacanta la mare traieste luxul concurs Money.ro concurs Galos