Acest concurs a expirat în data de 2015-06-17. Vezi concursurile active aici.
Sarbatorim impreuna cea mai frumoasa zi!

Campania "Happy Day" se va desfasura pe teritoriul Romaniei, incepand cu data de 12 Mai 2015, si se finalizeaza la data de 16 iunie 2015, vor fi extrageri saptamanale in zilele de 19 Mai, 26 Mai, 2 Iunie, 9 Iunie, 16 Iunie 2015.

Inscrierea la Tombola se face pe baza inscrierii participantului prin completarea adresei de e-mail pe pagina Noriel, care se pune la dispozitia potentialilor participanti in mod gratuit.

Pentru a participa in concurs, Participantul trebuie sa se inscrie cu o adresa de e-mail valida si numele sau real. Castigatorul este extras in functie de adresa de mail, folosind seriviciul random.org. Daca, inainte de extragere participantul se dezaboneaza de la newsletter, nu va mai participa in campanie si, implicit, in extragere.

Premiul Tombolei consta in cinci vouchere de cate 100 RON, cu TVA inclus, ce pot fi folosite pentru achizitia de jucarii sau produse bebelusi exclusiv in magazinele Noriel sau pe Noriel.ro si care pot fi utilizate pana in data de 31 Iunie 2015, nefiind conditionat de o achizitie minima de produse. Fiecare voucher este emis in lei. Valoarea totala a premiilor este de 500 RON, cu TVA inclus.

Desemnarea castigatorilor Tombolei se efectueaza astfel:

  • in vederea desemnarii castigatorilor Tombolei si acordarii Premiilor se vor organiza in data de 19 Mai, 26 Mai, 2 Iunie, 9 Iunie, 16 Iunie 2015, trageri la sorti electronice aleatoare din baza de date adunata in perioada intervalelor concursului.
  • tragerea la sorti se va efectua de catre un reprezentant desemnat de Organizator.

Premiile constand in vouchere vor fi trimise prin email, la adresa indicata de castigator.