Acest concurs a expirat în data de 2014-08-18. Vezi concursurile active aici.
Castiga 5 vacante si 4 shavere Philips!

Concursul „Pe barba ta” va fi lansat incepand cu data de 18 iulie 2014 – ora 00:00:01 (ora Romaniei), se va desfasura pe parcursul a 4 saptamani si se va incheia la data de 17 august 2014 – ora 23:59:59 (ora Romaniei). Pentru claritate, cele 4 (patru) perioade ale concursului de Concurs sunt structurate, dupa cum urmeaza: 

  • prima perioada de Concurs – incepand cu data de 18 Iulie 2014 (ora: 00:00) si pana la si incluzand data de 27 iulie 2014 (ora 23:59:59)
  • urmatoarele 3 (trei) perioade, respectiv saptamani de Concurs – fiecare incepand cu ziua de Luni (ora 00:00) si incheindu-se in ziua de Duminica, inclusiv (ora: 23:59:59)

Orice persoana, cu drept de participare (concursul este deschis participarii tuturor barbatilor care la data inscrierii in concurs au implinit varsta de 18 ani, cu domiciliul ori resedinta in Romania, indiferent de nationalitate, profesie, ocupatie, rasa, confesiune religioasa, convingeri politice sau locul in care acesta isi desfasoara activitatea ori de orice alt criteriu potential discriminatoriu), se poate inscrise in Concurs oricand pe durata Concursului, accesand pagina web pebarbata.ro.

Inscrierea valabila se va putea realiza prin completarea formularului de inscriere online prin intremediul caruia participantii vor furniza urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, telefon, localitatea de domiciliu / resedinta.

Pentru inscriere, fiecare Participant va raspunde urmatoarei intrebari: „ce inseamna pentru tine sa fii pe barba ta?”. Raspunsul va fi formulat sub forma unui text scris, va putea contine cel mult 200 de caractere (incluzand spatiile libere) si va fi postat pe site. Mesajele vor deveni vizibile in termen de 24 de ore de la postarea acestora. Mesajele postate in zilele de Duminica vor intra in Concurs in saptamana urmatoare de concurs. Ulterior inscrierii si formularii raspunsului, fiecare participant va furniza o fotografie personala, al carei continut va evoca stilul de ingrijire personala a participantului (respectiv, stilul vestimentatiei si stilul de ingrijire a barbii si a parului). Fotografia va putea avea o dimensiune de cel mult 2 Mb si va fi incarcata pe site in format jpg. Participantii sunt raspunzatori cu privire la continutul fotografiilor, se vor asigura ca acestea nu contin elemente de natura sa incalce bunele moravuri si ordinea publica si ca nu incalca in vreun mod, direct sau indirect, vreun drept sau interes legitim al unui tert, avand exclusiv intreaga raspundere decurgand din incalcarea acestor obligatii legale.

Pe intreaga durata a Concursului, acelasi Participant se va putea inscrie in Concurs cu o singura fotografie, respectiv cu un singur raspuns la intrebarea concursului.

Sub rezerva indeplinirii cumulative a conditiilor privind inscrierea fotografiilor in Concurs dar si a celorlalte reguli privind organizarea si desfasurarea Concursului, la sfarsitul fiecareia din cele 4 perioade de Concurs va fi premiata o singura fotografie. Astfel, pe intreaga durata a concursului vor fi desemnate castigatoare, urmand sa fie premiate, 4 fotografii. Vor fi supuse unui proces de selectie prin tragere la sorti toate fotografiile inscrise in mod valabil in concurs si incarcate pe site de catre Participanti pe toata durata Concursului. Extragerile computerizate se vor efectua in baza unui soft securizat generator de numere aleatorii. 

Fiecare din primele 3 extrageri computerizate, in cadrul carora va fi desemnat cate un castigator corespondent fiecareia dintre primele 3 perioade, va avea loc in prima zi a perioadei urmatoare, urmand ca cea de-a patra extragere computerizata sa fie organizata in prima zi dupa incheierea ultimei perioade de concurs. Comunicarea castigatorului, respectiv aducerea acestuia la cunostinta publica, se va realiza in aceeasi zi in care are loc extragerea – atat pe site cat si pe pagina de Facebook a proiectului. Pe durata intregului Concurs, vor fi desemnati prin tragere la sorti in total 4 castigatori. 

Fiecare dintre cei 4 Participanti desemnati castigatori potrivit mecanismului descris mai sus, va fi premiat de catre organizator cu un dispozitiv Shaver – marca Philips, cod YS534/17 avand valoarea individuala de 430 Ron ( pret de raft cu TVA inclus).

La finalul celor 4 perioade de Concurs, respectiv in data de 18 august 2014, va avea loc o noua tragere la sorti in urma careia vor fi desemate 10 fotografii finaliste. Extragerea computerizata va fi organizata la sediul Agentiei, in baza unui soft securizat generator de numere aleatorii. Fiecare dintre cei 10 Participanti, inscrisi in Concurs va avea la dispozitie 4 zile calendaristice sa realizeze si sa expedieze cate un material filmat prin care isi vor expune argumentele pentru care considera ca sunt indreptatiti sa intre in posesia marelui premiu al concursului. Materialele filmate de Participanti finalisti vor avea o durata de cel mult un minut si vor fi expediate in perioada 18 - 21 august 2014 (inclusiv) la urmatoarea adresa de e-mail: ela.cretu@ogilvy.com. Cele 10 materiale filmate vor fi supune unui proces de selectie ce presupune evaluarea acestora in functie de anumite criterii prestabilite. Astfel, materialele filmate vor fi evaluate sub urmatoarele aspecte: originalitate, stil si atitudine. Selectia va fi realizata de catre un juriu desemnat de catre Organizator si alcatuit din 3 membri, respectiv: compozitorul si interpretul Marius Moga si 2 stilisti prefesionisti desemnati de catre acesta din urma impreuna cu organizatorul.

La finalul a 2 zile de deliberari, ce vor avea loc in perioada 22 - 24 august 2014 (inclusiv) vor fi desemnati cei 5 castigatori finali care vor intra in posesia unuia dintre cele 5 mari premii Mare premiu al Concursului, o excursie organizata pentru 5 persoane desemnate ca si Castigatori finali, fiecare castigator final urmand a beneficia in egala masura de acest mare premiu. O lista a castigatorilor va fi publicata pe Site si pe pagina de Facebook in data de 25 August 2014.

Marele premiul al Concursului consta intr-o excursie cu durata de cinci zile calendaristice ce va avea loc intre 28 august si 1 septembire 2014. Valoarea Marelui Premiu, ce va fi acordat in mod individual celor 5 Participanti desemnati castigatori, valoare ce va reprezenta costurile ocazionate de organizarea si efectuarea excursiei, este de 8.000 euro (fara TVA). Aceasta valoare va acoperi integral costurile ocazionate de transport, cazare, masa, intreprinderea activitatilor de divertisment, vizitarea obiectivelor prestabilite, precum si o suma de bani ce va fi pusa la dispozitia fiecaruia dintre cei 5 castigatori cu tiltu de „bani de buzunar”.