Acest concurs a expirat în data de 2017-10-24. Vezi concursurile active aici.
Cristian Manafu ofera 5 solutii Bitdefender Mobile Security & Antivirus cititorilor blogului care detin telefoane Android.

Amenințările online cresc de la an la an și nu ocolesc nici terminalele mobile. Acum doi ani, unii experți în securitate spuneau că atacurile asupra integrității datelor din telefoanele mobile nu sunt încă de luat în seamă. Erau prea puține la câte telefoane erau pe piață. De atunci însă lucrurile s-au schimbat. Atacurile s-au înmulțit și au devenit mai inteligente.

Pentru a preîntâmpina eventuale atacuri, blogul Manafu.ro a trecut în revistă o serie de amenințări asupra telefoanelor mobile. De asemenea, organizează  un concurs împreună cu Bitdefender, compania românească de securitate cibernetică.

Cristian Manafu,autorul blogului, oferă 5 soluții Bitdefender Mobile Security & Antivirus cititorilor blogului care dețin telefoane Android. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați pagina Bitdefender Mobile Security & Antivirus, unde vă informați despre ce poate să facă aplicația Bitdefender. 

La final, trebuie să scrieți în comentariile postului lui Cristian care este motivul pentru care ați folosi această soluție de protecție online. Ce funcție vă place cel mai mult din ce are de oferit Bitdefender Mobile Security & Antivirus. Vor fi 5 câștigători aleși prin tragere la sorți, luni 23 octombrie.