Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Asculta-ti instinctul. Indrazneste mai mult cu Magnum!

Campania "Asculta-ti instinctul. Indrazneste mai mult cu Magnum!" se va desfasura in perioada 01.06.2017 - 31.07.2017, in reteaua de statii de distributie carburanti operate in Romania sub brandul OMV. La aceasta campanie participa inghetata marca Magnum, sortimentele Magnum Strawberry White 110ml, Magnum Classic 120ml, Magnum Double Chocolate 88ml, Magnum White 120ml, Magnum Almond 120ml, Magnum Double Caramel 88ml, Magnum Mint 100ml, Magnum Double Raspberry 88ml, Magnum Double Coconut 88ml.

Conditia de participare o constituie achizitionarea a cel putin unui produs participant din locatiile participante, pe durata campaniei. Pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare, un consumator poate sa aleaga unul dintre biletele sigilate pe care i le prezinta operatorul de la casa de marcat, avand dreptul la cate o participare pentru fiecare indeplinire a conditiei de participare. Biletele sunt inscriptionate cu unul dintre premiile mentionate mai jos ori cu textul "necastigator". Participantul va primi sau nu un premiu, conform mesajului mentionat pe biletul pe care l-a extras acel participant. Mesajele mentionate pe bilet sunt: "Felicitari! Ai castigat o inghetata Magnum Double Coconut", "Felicitari! Ai castigat o inghetata Magnum Double Raspberry", "Felicitari, ai castigat un iPhone 7" si "Necastigator".

Castigurile ce constau in inghetata Magnum Double Raspberry si inghetata Magnum Double Coconut vor fi validate pe loc de catre angajatul locatiei participante, pe baza biletului extras de catre participant si care mentioneaza acel castig, bilet in schimbul caruia participantului i se va oferi pe loc premiul pe care il mentioneaza acesta. Castigurile ce constau in dispozitiv iPhone 7, vor fi validate pe baza biletului pe care participantul l-a desfacut si care mentioneaza acel castig, urmandu-se procedura descrisa pe bilet. Participantii trebuie sa pastreze bonul de casa pentru validare.

In cadrul campaniei se acorda urmatoarele premii:

  • 1.500 de premii ce constau in cate o inghetata Magnum Double Raspberyy 88 ml
  • 1.500 de premii ce constau in cate o inghetata Magnum Double Coconut 88 ml
  • 5 premii ce constau in cate un dispozitiv iPhone 7

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil  aici.