Acest concurs a expirat în data de 2015-11-28. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Lactacyd Pharma unul dintre cele 5 premii.

Afla ce nu ar trebui sa lipseasca din ritualul zilnic de ingrijire si castiga premii cu Lactacyd!

Lactacyd este un brand destinat ingrijirii intime zilnice a femeilor. Testata clinic si utilizata de milioane de femei din intreaga lume, gama Lactacyd are peste 60 de ani de experienta si este disponibila acum si pe piata romaneasca, in farmacii si supermarket.

Produsele Lactacyd contin acid lactic natural si au un pH fiziologic echilibrat, care respecta aciditatea naturala a zonei intime. Ele pot fi utilizate zilnic (ca sapun lichid pentru zona intima externa), avand beneficii terapeutice dovedite – echilibreaza flora vaginala si elimina disconfortul vaginal. Prima bariera de aparare a aparatului genital feminin in calea germenilor o constituie mediul vaginal, cu un pH acid, mentinut astfel prin productia de acid lactic de catre lactobacilii ce populeaza vaginul.

Un pH vaginal intre 3,5 si 4,5 creeaza un mediu ostil bacteriilor patogene (responsabile de infectiile vaginale, secretiile patologice si de mirosul neplacut) si preintampina dezvoltarea in exces a ciupercilor (indeosebi a speciilor de candida). Orice perturbare a mediului vaginal creste probabilitatea infectiilor specifice si poate genera probleme grave, cum ar fi: nasterea prematura, cresterea riscului de boala inflamatorie pelvina, cresterea infectiilor de tract urinar sau a bolilor cu transmitere sexuala.

Pentru asigurarea echilibrului local vaginal si pentru preventia unor dezechilibre precum vaginoza bacteriana, produsele de igiena intima cu pH acid care favorizeaza colonizarea vaginului cu lactobacili, precum cele din gama Lactacyd, sunt intotdeauna recomandabile. De asemenea, in cazul in care infectiile vaginale s-au instalat, terapia cu acid lactic ajuta la ameliorarea simptomelor acestora.

O igiena intima zilnica cu produsele Lactacyd, asigura, pe de o parte, mentinerea pH-ului natural al florei vaginale, iar pe de alta parte, incurajeaza dezvoltarea „bacteriilor bune” (lactobacilii), prevenind astfel cresterea si raspandirea agentilor patogeni. Testele clinice au mai dovedit ca utilizarea produselor Lactacyd in igiena zilnica a femeilor elimina iritatiile, ajutand totodata la reducerea si controlul mirosurilor neplacute.

Mentinerea igienei in zona intima este, asadar, extrem de importanta pentru femei, nu doar pentru senzatiile de „curat” si „proaspat”, ci si pentru a evita disconfortul si problemele care pot aparea. Pe de alta parte, ingrijirea intima este foarte importanta in orice moment al vietii unei femei, fie ca este vorba de tanara care abia si-a inceput viata sexuala, de viitoarea mamica sau de femeia aflata la menopauza.

Pentru a participa la concurs trebuie:

  • sa aveti cont pe sfatulmedicului.ro si sa fiti logat;
  • daca nu aveti cont, sa completati corect formularul de inregistrare;
  • sa raspundeti la intrebarea concursului.
  • sa dati like paginii de Facebook Lactacyd Romania (raspunsul intrebarii va fi postat pe pagina de Facebook Lactacyd Romania in perioada concursului);
  • sa cititi regulamentul concursului

Premii:

  • 5 seturi complete de igiena intima Lactacyd Pharma plus un pachet de servetele intime

Concursul se desfasoara in perioada 16.11.2015 - 27.11.2015.

Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului. Extragerea va avea loc in ultima zi a concursului.