Acest concurs a expirat în data de 2014-09-09. Vezi concursurile active aici.
Carrefour si BIC te echipeaza de scoala!

Perioada Concursului este 04 septembrie - 08 septembrie 2014, ora 17:00.

In cadrul Concursului vor fi acordate 5 premii constand in 5 rucsacuri echipate si 5 mingi. Fiecare premiu consta intr-un rucsac echipat plus o minge.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului
  • Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe facebook.com (in cazul in care are deja cont de utilizator). Obtinerea calitatii de prieten ( fan ) al paginii se obtine prin apasarea butonului „ like” ” mi place” a erent paginii de facebook Carrefour Romania
  • Participantul trebuie sa posteze, in perioada 04 septembrie - 08 septembrie 2014, ora 17:00, un comentariu la postarea marcata cu „concurs” de pe pagina de facebbok Carrefour. Acest cometariu trebuie sa reprezinte raspunsul corect la intrebarea adresata.
  • Postarea marcata cu „Concurs” va fi publicata pe data de 04 septembrie 2014 urmand a fi valabila pana la data de 8 septembrie 2014, ora 17:00. Dintre Participantii care au comentat la postarea marcata cu „concurs” cu raspunsul corect se vor alege prin tragere la sorti, castigatorii celor 5 premii.

Pana cel tarziu 09 septembrie 2014, dintre toti Participantii se vor extrage 5 castigatori ai Cate unui premiu compus dintr-un rucsac echipat plus o minge.