108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 premii a cate 500 lei!

 admin  2016.04.15  Bani,Trageri la sorti  2029

concurs ExtraSimplu

Tombola „Iepurașul de Paști vine de la ExtraSimplu” se va derula în perioada 05 - 25 aprilie 2016.

Pentru a participa la tombola „Iepurașul de Paști vine de la ExtraSimplu”, persoanele interesate trebuie să acceseze platforma online www.extrasimplu.ro și să contacteze un credit de nevoi personale Extra Simplu, în perioada 05 - 25 aprilie 2016.

La tombola „Iepurașul de Paști vine de la ExtraSimplu” vor fi oferite 5 premii în bani, fiecare în valoare de 500 lei.

Fiecare premiu dintre cele 5 indicate mai sus se va achita în contul IBAN indicat de către câștigător. Valoarea totală a premiilor este de 2.500 lei (impozit premii inclus).

Tragerea la sorti se va efectua electronic în data de 26 aprilie 2015Tragerea la sorti electronică presupune folosirea unui program cu distribuție aleatorie care va selecta câștigătorii dintr-o baza de date ce cuprinde toate ID-urile de credit (unde ID credit reprezintă un număr unic de identificare acordat fiecărui credit de către platforma de creditare).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs ExtraSimplu castiga premii castiga 500 lei castiga bani credit de nevoi personaleNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.