Castiga 5 perechi de cercei fulgi de nea Pandora si 50 kituri Kandia
61
concursuri
active
Premii
in valoare de

440.84
miliarde de lei,
adica

440.839.387,00
RON
11522
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 perechi de cercei fulgi de nea Pandora si 50 kituri Kandia pentru intregirea cadourilor!

 admin  2015.12.07  Beauty,Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Alimente  2385

concurs Kandia

Campania "Intregeste cadoul" este organizata si desfasurata in perioada 07 - 18 decembrie 2015.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa isi creeze un cont personal, sau sa se logheze in contul personal de Facebook si sa acceseze in perioada campaniei aplicatia “Intregeste cadoul” de pe pagina de Facebook Ciocolata Kandia si sa urmeze intr-o singura sesiune toti pasii descrisi in ea, respectiv:

  • Sa accepte instalarea aplicatiei pe profilul propriu;
  • Sa dea click pe butonul “Intregeste cadoul” din primul ecran;
  • Sa aleaga unul dintre cele 6 sortimente de ciocolata Kandia si sa dea click pe butonul “Alege sortimentul”;
  • In cazul in care dupa apasarea butonului “Alege sortimentul” participantului ii este afisat mesajul “Felicitari! Sarbatorile acestea vei putea intregi cadourile celor dragi cu 5 ciocolate Kandia” inseamna ca utilizatorul este castigatorul unuia dintre cele 50 de premii secundare.
  • Utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul “Intra in posesia premiului” si apoi sa isi completeze datele personale in formularul de concurs. Inscrierea corecta a acestor date in formular il califica si in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile cele mari.
  • In cazul in care dupa apasarea butonului “Alege sortimentul” participantului ii este afisat mesajul “Se pare ca nu te-ai aflat printre norocosii castigatori ai produselor Kandia insa mai ai sansa sa intregesti cadourile oferite celor dragi cu una dintre cele 5 perechi de cercei de argint” inseamna ca utilizatorul nu este castigatorul unuia dintre cele 50 de premii secundare, dar poate participa la tragerea la sorti pentru premiile mari.
  • Pentru a fi inscris in tragerea la sorti pentru premiile cele mari, utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul “Participa acum” si apoi sa isi completeze datele personale in formularul de concurs.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 5 premii mari: un premiu mare consta intr-o pereche de cercei Pandora din argint cu zirconiu “Fulg”;
  • 50 premii secundare: un premiu secundar consta intr-un pachet a cate 5 bucati tablete ciocolata Kandia (80 gr);

Premiile secundare ale campaniei vor fi acordate utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie de tipul moment castigator, conform numarului de ordine prestabilit numeric. Pentru fiecare premiu secundar se va desemna anterior inceperii promotiei, in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minunt).

Premiile mari ale campaniei vor fi acordate printr-o tragere la sorti, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie si se va efectua in prezenta unui notar public in data de 21 decembrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kandia castiga premii perechi de cercei fulgi de nea intregeste cadoul