Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-12-17. Vezi concursurile active aici.
Cadou 5 parfumuri de 30 ml Chloe Signature.

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 17 Noiembrie 2014 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 16 Decembrie 2014.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

  1. Participantul trebuie sa acceseze site-ul bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea "Acordurile florale din parfumul Chloe sunt un mix de".
  2. Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 18 Decembrie 2014, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve. 

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • cadou 5 parfumuri de 30 ml Chloe Signature