Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-01-17. Vezi concursurile active aici.
Cum caracterizati pe scurt femeia Boss Ma Vie pour Femme?

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei,  incepe la ora 10:00:00, pe data de 17 Decembrie 2014 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 16 Ianuarie 2015.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

  1. Participantul trebuie sa acceseze site-ul bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea "Cum caracterizati pe scurt femeia Boss Ma Vie pour Femme?".
  2. Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • cadou 5 parfumuri Boss Jour Lumineuse EDP 50 ml

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 19 Ianuarie 2015, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve.