Acest concurs a expirat în data de 2015-03-09. Vezi concursurile active aici.
Saptamana femeilor care au grija de ele!

Concursul "Saptamana femeilor care au grija de ele!" se va desfasura in ziua de 1 - 8 martie 2015.

Concursul se va desfasura astfel:

  • Pasul 1 - In zilele de Concurs, pe reteaua Facebook va fi lansata un concurs in care persoana care posteaza trebuie sa spuna printr-un comentariu motivul pentru care isi doreste sa aleaga varianta dietei personalizate, si sa-i recomande unei prietene sa opteze si ea pentru un plan sanatos de slabit, apoi sa-i dea tag. Aceasta tema de discutii se adreseaza exclusiv potentialilor participanti de pe teritoriul Romaniei si care sunt fani ai paginii oficiale Farmaciile Dona de pe Facebook in perioada Concursului. 
  • Pasul  2 – Toate comentariile care participa la Concurs vor fi supuse la final unei jurizari, iar premiate vor fi cele mai bine argumentate raspunsuri. Rezultatele jurizarii vor fi intotdeauna publicate pe pagina de Facebook.

In data de 10 martie 2015, castigatorii concursului vor fi anuntati pe pagina oficiala de Facebook Farmaciile DONA. Data limita de participare la acest concurs este 8 martie 2015, ora 23:59. Dupa aceasta data nu se va mai putea participa la Concurs.

In cadrul acestui concurs se vor acorda 5 premii (pachete personalizate de slabit oferite de clinica Romgermed din Bucuresti), ce contin fiecare:

  • Consultatia la medicul nutritionist 
  • Plan de dieta personalizata (realizat de medic in urma consultatiei si discutiei)

Valoarea totala a premiile este de 1.000 RON (TVA inclus).

Pentru a beneficia de premii, castigatorii trebuie sa-si asigure orice alte cheltuieli care implica deplasarea la clinica Romgermed din Bucuresti.