Acest concurs a expirat în data de 2015-02-28. Vezi concursurile active aici.
Revista Femeia aniverseaza 100 de numere.

Revista Femeia. aniverseaza 100 de numere o data cu aparitia pe piata a editiei de martie. Asa ca te invitam sa ne sarbatoresti cu o urare, o parere, laude sau critici ca sa crestem in continuare.

Iti multumim ca ai fost alaturi de revista ta preferata care a invatat sa se plieze pe cererile cititoarelor ei, a trecut prin numeroase schimbari, devenind parca din ce in ce mai tanara. Te asteptam sa ramai in continuare fidela noastra cititoare si sa ne cauti atat la chiosc, cat si in paginile virtuale pe femeia.ro.

La ceas de sarbatoare, iti premiem urarea cu un premiu Meli Melo format dintr-o pereche de cercei, o bratara si o esarfa. Trebuie doar sa te inscrii prin completarea formularului de mai jos intre 17 - 27 februarie si poti fi una dintre cele 5 castigatoare.

Concursul se va desfasura in perioada 17 - 27 februarie 2015. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti, iar numele lor va fi publicat pe site-ul  Femeia.ro, in maximum 30 de zile de la inchiderea acestuia.

Intra in pagina de concurs si completeaza formularul de inscriere cu o urare pentru revista Femeia cu ocazia aniversarii a 100 de editii. 

Desemnarea castigatorilor va avea loc prin tragere la sorti facilitata de o aplicatie software specializata (random.org)

Premiile puse in joc prin concurs constau in 5 pachete cu produse Meli Melo, fiecare pachet cu cate o pereche de cercei, o bratara si o esarfa.

Premiul va fi expediat castigatorului prin posta in termen de o luna de zile de la desemnare.