98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 pachete Denim Gold!

 admin  2015.09.16  Beauty,Trageri la sorti  827

concurs Denim

Astăzi vom avea un exercițiu de imaginație: e ora 18.00, la 20.00 ai o întâlnire de afaceri. Bineînțeles, știi deja ca vei complimenta orice vestimentație aleasă cu Denim Gold, pentru că detaliile fac diferența, dar ești în pană de idei cu privire la haine, iar timpul nu te ajută deloc. Să adopți o ținută smart casual și să lași nonșalanța să fie atuul tău, să porți costumul negru, simplu, care știi că se potrivește la orice ocazie, dar să nu ieși foarte mult în evidență...

Tic, tac. 

Spuneți-ne care ar fi, în opinia voastră, outfit-ul potrivit pentru această întâlnire de afaceri și noi vă dăm prin tragere la sorți 5 pachete Denim Gold, pentru ca la următoarele voastre întâlniri detaliile să fie pregătite din start.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Denim Denim GoldNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.