Acest concurs a expirat în data de 2014-08-26. Vezi concursurile active aici.
Scapa de grija vaselor murdare din bucataria ta pentru un an intreg!

Scapa de grija vaselor murdare din bucataria ta pentru un an intreg!

Participa la concursul nostru si poti castiga unul dintre cele 5 premii, care contin un kit de detergent pentru spalat vase, fie manual, fie pentru masina automata de spalat vase:

  • 1 Kit pentru spalarea vaselor manuala contine 20 de sticle cu noul Pur Gold 450ml

Ori:

  • 1 kit Somat pentru masina de spalat vase (noul Somat Gold 48 tabs, Somat Gel Caps 24 spalari, Solutie de clatire Somat, Sare dedurizantă Somat, Somat Machine Care și Somat Deo-Perls).

O nouă epocă de aur ajunge în bucătăriile noastre. Henkel lansează două game premium noi pentru vase strălucitoare, cu formule atât pentru spălarea manuală, cât și automată: Pur Gold și Somat Gold Gel. Mulțumită acestor game, vasele intră într-o „epocă de aur” a eficienței și strălucirii, în timp scurt și fără efort, cu rezultate demne de o medalie de aur.
Noua formulă Pur Gold este de două ori mai concentrată și extra eficientă contra grăsimii, înmoaie petele dificile de mâncare sau crustele întărite, fără să mai fie nevoie de înmuierea prealabilă a vaselor foarte murdare. 1 Kit pentru spalarea vaselor manuala contine 20 de sticle cu noul Pur Gold 450ml!

Pentru a castiga unul dintre aceste premii care va asigura curatenia vaselor in bucatarie pentru un an intreg, fie in variant manuala, fie in cea automata, recititi cu atentie articolul de prezentare apoi raspundeti la office@bucatarescu.ro :

"Care sunt cele doua produse care definesc standardul de aur in curatarea vaselor?"

Perioada concursului: 11 - 25 august 2014.