Acest concurs a expirat în data de 2017-07-10. Vezi concursurile active aici.
Renunta la o prejudecata si castga ROM pentru tot restul anului! Semneaza oficial ca renunti la o prejudecata, da-i share pe Facebook si poti manca ROM!

Campania este organizata si desfasurata in perioada 23 iunie 2017, ora 00:00 – 9 iulie 2017, ora 23 :59.

Persoanele care vor lua parte la campanie trebuie sa acceseze in perioada 23 iunie 2017, ora 00:00 – 9 iulie 2017, ora 23:59 pagina romautentic.ro/faraprejudecati si sa urmeze intr-o singura sesiune toti pasii descrisi in ea, respectiv:

  • Sa dea click pe butonul “Renunt la o prejudecata” din primul ecran
  • Sa completeze corect formularul ce contine urmatoarele campuri : nume, nume mama, nume tata, data nastere, numar telefon, adresa e-mail, adresa domiciliu.
  • Sa selecteze cel putin unul din cele 5 texte predefinite care vor fi inserate in formular si care reprezinta prejudecata la care renunta
  • Sa dea click pe butonul « Trimite contractul «

Doar participantii care indeplinesc pasii descrisi mai sus vor fi luati in considerare pentru premiile acestei campanii.

In cadrul campaniei se vor acorda 5 premii, fiecare fiind compus din cate 5 cutii de Autentic ROM - baton de ciocolata lapte cu crema rom, de 30 grame (fiecare astfel cutie contine 36 de bucati).

Premiile campaniei vor fi acordate printr-o tragere la sorti efectuata de catre Agentia Digital, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie.