Acest concurs a expirat în data de 2016-01-30. Vezi concursurile active aici.
La Magic FM ai cadou de Anul nou!

La Magic FM ai cadou de Anul Nou!

Completează împreună cu noi albumul de vacanță și poți câștiga la matinalul Magic Start cadou de Anul Nou! Trimite-ne o fotografie realizată de tine în vacanța de Crăciun și povestește-ne un moment care îți aduce un zâmbet atunci când te gândești la Sărbătorile ce tocmai au trecut. 

Va fi albumul Magic FM prin care împreună cu voi, ascultătorii noștri, întâmpinăm noul an într-o atmosferă de vacanță! 

Povestea ta va fi difuzată pe frecvențele noastre între 12 și 29 ianuarie 2016, iar prin tragere la sorți vei putea câștiga unul dintre premiile zilnice: cuptoare cu microunde, tablete sau parfumuri, la Magic Start - Matinalul cu cea mai multa muzica. 

Premii:

  • 5 cuptoare cu microunde marca Teka, in valoare de 435 lei bucata;
  • 5 tablete ALLVIEW W17, in valoare neta de 399 lei bucata;
  • 5 parfumuri in valoare de pana la 450 lei bucata;

Povestile ascultatorilor vor fi difuzate de cateva ori pe parcursul zilei, incepand de luni 11 ianuarie. Primul castigator va fi ales pe 12 ianuarie,  dintre scriitorii povestilor difuzate luni; pe 13 ianuarie castigatorul va fi ales dintre cei cu povesti difuzate pe 12 ianuarie si asa mai departe. Alegerea castigatorului se face in mod aleatoriu dintre povestile difuzate in ziua anterioara, in urma contactarii ascultatorului in direct de catre realizatorii de programe, Liana Stanciu si Raul Brebu.

Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim alături de tine cele mai frumoase momente din vacanță!