Beauty • Diverse • Haine, Incaltaminte, Accesorii • Telefoane • Trageri la sorti

Concurs: Castiga 5 cosuri cu produse Henkel pentru 1 an, 10 telefoane Allview P5 Energy, 50 fulare Romania si 50 tricou Polo Rugby!

Adăugat de concursoman în data de 2015.09.19 • 3132 vizualizări

concurs Fa Men

Fii suporter adevarat!

Campania promotionala va avea loc in perioada 07.09.2015 - 05.11.2015, urmand a ti organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazínele / spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele destinate barbatilor din gamele FA, Taft, Syoss si Hattric disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, produsele participante in valoare de cel putin 15 lei TVA inclus pe acelasi bon fiscal si sa pastreze bonul fiscal primit, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS la numarul 1829, a urmatoarelor informatii: nume magazin, numar bon fiscal / factura fiscala primita in urma achizitionarii a cel putin unui produs participant, nume si prenume (ex. CORA Pantelimon , 1628, Ion Popescu) in cadrul perioadei promotionale.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta cumpararea a cel putin unui produs participant in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS, ori ca cel completat pe website-ul dedicat campaniei suporteradevarat.ro.

Pentru fiecare produ s participant achizítionat in perioada campaniei promotionale, cumparatorul are dreptul sa trimita un singur SMS / o singura inregistrare pe website-ul dedicat campaniei.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 5 x Cos cu produse Henkel pentru 1 an 
  • 10 x Telefoane mobil Allview P5 Energy + abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat gratuit pentru 1 an de zile
  • 50 x Fulare Romania
  • 50 x Tricou Polo Rugby

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc in data de 13.11.2015. La tragerea la sorti vor participa expeditorii tuturor mesajelor valide (atat prin SMS, cat si de pe website) receptionate in perioada campaniei.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS