77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 bilete duble la concertul anului!

 admin  2015.07.21  Trageri la sorti,Invitatii  1973

concurs Diverta

Atenție! Fetița ta va sări în sus de bucurie când va afla că vedetele serialului său preferat, Violetta, vor cânta și la noi pe 2 septembrie 2015! Protagoniștii producției Disney Channel ajung să concerteze la București, în Piața Constituției, ca urmare a succesului extraordinar al turneului din 2013-2014, Violetta in Concert! 

Cu siguranță ți-ai auzit fetița fredonând piesele favorite ale serialului alături de prietenii săi sau prin casă, în fața televizorului, în timp ce încerca să le imite fiecare mișcare! Acum are ocazia să urmărească interpretarea live a idolilor săi pe 2 septembrie!

Pentru că ne place să vedem cum își manifestă copiii entuziasmul, punem la bătaie cinci invitații la Violetta Live! Cea mica încă nu are pusă la punct toată colecția Violetta de la Editura Litera? Acum este cel mai bun moment să îi împlinești recentele dorințe! 

Care este mecanismul campaniei?

Cumperi, la alegerea fetiței tale, orice carte Violetta în perioada 20 iulie – 16 august 2015, din magazinele Diverta (magazinele participante la promoție pot fi consultate în regulamentul concursului), completezi talonul de participare și te înscrii în tombola care îți poate oferi una dintre cele cinci invitații duble la concert. 

Dacă echipa formată din tine și copilul tău va face parte din cele cinci norocoase, veți participa la spectacolul Violetta Live, care aduce pe scenă peste 120 de persoane, muzicieni talentați, dansatori energici, coregrafii spectaculoase și efecte vizuale ce vă vor rămâne mult timp întipărite în minte!


PARTICIPA LA CONCURS

Violetta Live concurs Diverta concursuri online