Acest concurs a expirat în data de 2015-08-17. Vezi concursurile active aici.
Violetta Live.

Atenție! Fetița ta va sări în sus de bucurie când va afla că vedetele serialului său preferat, Violetta, vor cânta și la noi pe 2 septembrie 2015! Protagoniștii producției Disney Channel ajung să concerteze la București, în Piața Constituției, ca urmare a succesului extraordinar al turneului din 2013-2014, Violetta in Concert! 

Cu siguranță ți-ai auzit fetița fredonând piesele favorite ale serialului alături de prietenii săi sau prin casă, în fața televizorului, în timp ce încerca să le imite fiecare mișcare! Acum are ocazia să urmărească interpretarea live a idolilor săi pe 2 septembrie!

Pentru că ne place să vedem cum își manifestă copiii entuziasmul, punem la bătaie cinci invitații la Violetta Live! Cea mica încă nu are pusă la punct toată colecția Violetta de la Editura Litera? Acum este cel mai bun moment să îi împlinești recentele dorințe! 

Care este mecanismul campaniei?

Cumperi, la alegerea fetiței tale, orice carte Violetta în perioada 20 iulie – 16 august 2015, din magazinele Diverta (magazinele participante la promoție pot fi consultate în regulamentul concursului), completezi talonul de participare și te înscrii în tombola care îți poate oferi una dintre cele cinci invitații duble la concert. 

Dacă echipa formată din tine și copilul tău va face parte din cele cinci norocoase, veți participa la spectacolul Violetta Live, care aduce pe scenă peste 120 de persoane, muzicieni talentați, dansatori energici, coregrafii spectaculoase și efecte vizuale ce vă vor rămâne mult timp întipărite în minte!