108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 baterii externe pentru telefoane mobile!

 admin  2016.01.10  Diverse,Trageri la sorti  1227

concurs Radio 21

Concursul intitulat “Ascultatorul pe vers“ se desfasoara in fiecare zi, de luni pana vineri ,in perioada 11.01.2016 - 15.01.2016 in programul matinal al Radio 21 - Dimineata in mare fel cu Bogdan si Shurubel - in intervalul orar 07.00 - 10.00.

Mecanismul concursului este urmatorul:

  • La inceputul fiecarei emisiuni matinale realizatorii emisiunii vor traduce o melodie cunoscuta in limba romana, mot a mot, si o vor recita;
  • Cei ce vor sa participe trebuie sa sune in direct si sa recunoasca melodia si interpretul;
  • Cel care va suna primul si va recunoaste melodia va fi declarat castigator si premiat;
  • In cazul in care cel ce suna primul nu recunoaste melodia si interpretul sau greseste raspunsul se va lua urmatorul telefon in direct si se va relua mecanismul;

Premiile puse in joc pentru concursul “Ascultatorul pe vers“, constau in:

Castigatorii premiilor vor intra in posesia acestora in interiorul unui termen de 30 de zile lucratoare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio 21 castiga premii Ascultatorul pe vers baterii externeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.