78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
9
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 42 gratare de masa Philips si bere Staropramen!

 admin  2015.06.18  Diverse,Trageri la sorti,Electrocasnice  4069

concurs Staropramen

Campania "Castiga premii cu gust de la berea care a cerut mai mult de la bere!" va incepe la 01.06.2015 si se va incheia la 31.07.2015. Campania promotionala se poate incheia anticipat, la data epuizarii premiilor puse in joc.

Produsele participante la aceasta campanie promotionala sunt urmatoarele: Staropramen doza 0,5 L, comercializate in locatiile participante la campanie.

Locatiile participante la prezenta campanie sunt semnalizate cu materialele promotionale de tip afis, plasate in locuri vizibile, care anunta inscrierea magazinului in campania promotionala nationala "Castiga premii cu gust de la berea care a cerut mai mult de la bere!". La achizitionarea unei beri Staropramen doza 0,5 L in perioada de desfasurare a campaniei consumatorul castiga din magazinul din care a achizitionat berea (dovada achizitionarii se face prin prezentarea bonului fiscal) garantat una din cele 5 retete aplicate pe cutie, iar prin desfacerea suprafetei perforate de pe reteta si razuire poate castiga unul din premiile disponibile in promotie constand intr-un gratar de masa Philips.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

Premiile in bere sunt inscriptionate sub suprafata razuibila a retetei, cu mesajul "Felicitari! Ai castigat o doza de bere Staropramen." Acestea se vor revendica numai din locatia in  care a fost achizitionat produsul participant, pe loc prin prezentarea bonului de achizitie al produsului respectiv.

Premiile constand in Gratar de masa Philips, sunt inscriptionate sub suprafata razuibila a reteti, cu mesajul "Felicitari! Ai castigat un gratar de masa." Pentru revendicarea gratarelor, consumatorul are obligatia sa comunice la infoline, pe adresa la care va fi indrumat de operatorul infoline pentru validarea premiului urmatoarele: poza cu mesajul castigator tiparit pe reteta, numar de telefon si numele locatiei de unda au achizitionat produsul precum si adresa de livrare a premiului si sa faca dovada ca are varsta peste 18 ani.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.concursuri online gratar de masa castiga premii concurs Staropramen concurs bere castiga bere