Acest concurs a expirat în data de 2016-03-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o super-sponsorizare pentru scoala ta.

OlimpiadeleK este un program de responsabilitate socială sponsorizat de către Kaufland România și implementat în parteneriat cu Școala de Valori și Ministerul Educației și Cercetării. 

Programul nostru îți dă șansa să transformi școala în care te dezvolți într-un mediu fertil și propice studiului.

Competiția este deschisă tuturor instituţiilor de învăţământ public din România: grădinițe, școli primare și gimnaziale, licee. Mizăm pe implicarea tuturor copiilor și dascălilor!

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te în program și treci la treabă! Alege cât mai multe activități propuse de noi și înscrie-le în program până pe 31 decembrie 2015. Ca să primești punctele, arată-ne ce-ai făcut, până pe 29 februarie 2016.

În cadrul acestui program vor exista două etape de premiere: una pentru cei care iau repede startul (Top Hărnicuți) și alta pentru cei care punctează cele mai multe activități până la finalul programului (Top Fruntași).

Topul Hărnicuților îi include pe cei care au luat rapid inițiativa și au realizat deja mai multe activități până pe 30 noiembrie 2015. Vor fi acordate 100 de premii a câte 2.000 de euro primilor clasaţi.

Topul Fruntașilor îi include pe cei mai consecvenți 103 participanți, care vor cumula un punctaj bun în baza activităților realizate până la 29 februarie 2016. Acestora le vor fi acordate trei categorii de premii:

  • locul I:  1 x 40.000 euro
  • locul II: 1 x 30.000 euro
  • locul III: 101 x 20.000 euro

Premiile se acordă în funcție de punctajul obținut în clasament.