Acest concurs a expirat în data de 2015-12-16. Vezi concursurile active aici.
Alege o idee de business in StudentBiz si poti castiga 4.000 euro!

Campania promotionala " Alege o idee de business in StudentBiz si poti castiga 4.000 euro!"  va fi lansata la data de 02 noiembrie 2015, ora 12:00 si se va desfasura pana la data de 15 decembrie 2015, inclusiv, ora 23:59.

La aceasta campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice cu cetatenie romana, Cl valid, cu varsta cuprinsa intre 18 - 26 de ani (neimpliniti) la data de 15.12.2015, care au calitatea de studenti sau masteranzi in cadrul unei facultati de stat sau particulare din Romania, acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in orice forma de invatamant si care se inregistreaza pe site-ul www.studentbank.ro si participa in perioada 02.11.2015 ora 12:00 - 15.12.2015, inclusiv, la jocul intitulat StudentBiz.

StudentBiz este un joc online desfasurat pe platforma Raiffeisen Bank SA dedicata exclusiv studentilor.

Jocul este creat special pentru studenti, posesori sau nu ai unui card de debit cu optiunea student atasata, emis de Raiffeisen Bank SA, denumit in cele ce urmeaza, Studentocard. Campania "Alege o idee de business in StudentBiz si poti castiga 4000 euro!" consta in 6 saptamani de joc online, in care participantii au ocazia de a-si alege o idee de afacere din cele propuse in joc si de a trece prin toate etapele dezvoltarii si cresterii unei afaceri pe parcursul campaniei.

Pentru a intra in joc, utilizatorii trebuie sa-si faca cont pe site-ul www.studentbank.ro, cont ce se va crea prin completarea campurilor pe pagina de concurs, dupa ce utilizatorul a luat la cunostinta continutul respectiv, indiferent daca utilizatorul este posesor sau nu al Studentocardului . (ln cazul in care utilizatorul este posesor al Studentocardului primeste 100 de puncte la momentul deschiderii contului, iar in cazul in care nu detine card, poate sa aplice pentru emiterea unuia, iar cele 100 de puncte i se vor atribui automat in joc in momentul in care participantul intra in posesia Studentocardului.)

Mecanismul jocului este urmatorul:

  • Alege o afacere - Un branding bun prinde la public, tocmai d-aia firma ta trebuie sa aiba cel mai tare nume. Doar asa clientii te vor retine si vor cumpara mai mult, iar tu vei face un profit mai mare.
  • Ia un imprumut de la banca - Sustinem spiritul antreprenorial si iti oferim un imprumut nerambursabil daca ai Studentocard. 
  • Gaseste un investitor - Obtine capital de start pentru a-ti pune afacerea pe picioare. E mai distractiv decat crezi!
  • Convinge investitorul - Demonstreaza ca ai stofa de antreprenor raspunzand la 3 intrebari.
  • Fa-ti reclama - O afacere vizibila este o afacerea profitabila. Creeaza carti de vizita si cover photo si fa-te remarcat.
  • Doteaza-ti afacerea - Cumpara tot ce-ti trebuie ca sa poti incepe munca. Cu fiecare resursa achizitionata, costul de productie scade si afacerea devine mai eficienta.
  • Creeaza si vinde - Nu lasa afacerea nesupravegheata, competitorii vor profita de asta. Intra in joc zilnic si castiga puncte. In plus, fiecare tranzactie pe care o faci cu Studentocardul tau iti aduce 10 puncte in joc.
  • Depaseste obstacolele - Nu lasa afacerea nesupravegheata, competitorii vor profita de asta. Intra in joc zilnic si castiga puncte. In plus, fiecare tranzactie pe care o faci cu Studentocardul tau iti aduce 10 puncte in joc.
  • Recruteaza-ti echipa - Invita 4 prieteni in joc si aveti cu totii de castigat. Mai ales tu.
  • Promoveaza-te la prieteni - Impusca-ti prietenii cu pistolul de Like-uri si castiga puncte!

StudentBiz premiaza spiritul antreprenorial: