Acest concurs a expirat în data de 2014-12-03. Vezi concursurile active aici.
Cine mananca de dimineata la munte ajunge!

Campania se va desfasura in perioada 6 Noiembrie – 2 Decembrie 2014.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera 4 premii, cate unul in fiecare saptamana de concurs, constand in 4 weekend-uri cu familia, la munte in Poiana Brasov. Prin “weekend” se inteleg 2 nopti cazare cu mic dejun , la un Hotelul AURELIS**** in intervalul 21.11 - 14.12 de vineri pana duminica (in functie de disponibilitatea hotelului se va propune castigatorului unul din week-end-urile disponibile. In situatii exceptionale, se va stabili o alta perioada decat cea mentionata anterior). Familia va fi compusa din maxim 2 adulti si maxim 3 copii (fii ai adultilor care nu au implinit 18 ani pana in momentul extragerii). Transportul pana in Poiana Brasov este in sarcina si cheltuiala Castigatorului.

Mecanismul campaniei presupune utilizarea unei aplicatie care testeaza forta si energia userilor care determina la nivel virual daca acestia au luat micul dejun. Testul de energie se face apasand pe un buton pana cand personajul Pepe urca pe un varf de munte. Toti cei care reusesc, dovedesc ca au suficienta energie si sunt inscrisi in tragerea la sorti pentru o excursia la munte.

Pentru a intra in Campanie, Participantul trebuie: 

  • sa detina un cont de Facebook propriu;
  • sa aiba 18 ani impliniti la data inceperii campaniei;
  • sa fie sau sa devina, inainte sa acceseze aplicatia de concurs, fan al paginii de Facebook a brandului Mega Image;
  • sa acceseze tabul numit “Cine mananca de dimineata la munte ajunge!” din pagina de Facebook Mega Image Romania, in perioada de desfasurare a campaniei 06.11.2014 - 02.12.2014; 
  • sa completeze toate informatiile ce lipsesc din formularul de inregistrare al aplicatiei;