108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
81
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 4 trotinete Cygnus!

 admin  2018.05.15  Diverse,Jucarii,Trageri la sorti  372

concurs Vegis

Sărbătorim Ziua Internațională a Familiei cu un super concurs! 

În perioada 14 - 20 mai intri automat în concurs! Plasează o comandă și poți câștiga 4 trotinete CYGNUS!

Premiul conține:

  • 2 trotinete adulți Cygnus 200MM Standard
  • 1 trotinetă Cygnus 145mm Suspension
  • 1 trotinetă Cygnus 145mm Suspension

Comandă în perioada 14-20 mai și poți fi chiar tu câștigătorul!

Vor fi înscrise automat în concurs toate comenzile plasate pe Vegis.ro în perioada 14 - 20 mai 2018, livrate cu succes, indiferent de valoarea lor. Nu vor fi validate în concurs comenzile anulate sau refuzate.

Mai multe comenzi înseamnă mai multe șanse de câștig!

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi, în 30 mai 2018 cu ajutorul serviciului random.org. Câştigătorul va fi anunţat atât pe site-ul www.vegis.ro, cât şi prin telefon, la numărul trecut în comandă.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Vegis castiga premii Ziua Internationala a FamilieiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.