Acest concurs a expirat în data de 2014-02-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga 4 tablete Samsung Galaxy Tab 3, 6 biciclete Btwin MTB Rockrider sau alte premii!

Campania promotionala „Posteaza un anunt pe OLX.ro” va fi organizata si se va desfasura online, la nivel national, pe site-ul www.olx.ro. Campania va fi lansata in data de 10 iunie 2014 si va dura pana la data de 10 iulie 2014, ora 23.59 (inclusiv), pe parcursul a 4 saptamani.

Campania promotionala „Posteaza un anunt pe OLX.ro este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, care posteaza un anunt pe www.olx.ro folosind codul promotional de inscriere la concurs primit pe materialele promotionale atat in zona Unirea din Bucuresti cat si in cadrul tuturor restaurantelor KFC, anunt care trebuie sa fie conform cu termenii si conditiile site-ului www.olxr.ro, si se inscriu in concurs, pe durata Campaniei, cu respectarea termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Premiile oferite castigatorilor in cadrul Campaniei sunt 6:

  • Premiul cel mare consta in cate un produs din cele de mai jos:
    • 4 tablete Samsung Galaxy Tab 3 
    • 6 biciclete Btwin MTB Rockrider 340 C2 B’TWIN
  • Premiile pentru locurile 11-300 sunt:
    • Cate un pachet de promovare a anunturilor timp de o luna pe site-ul www.olx.ro.

In cadrul acestei Campanii premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani.

Modul de desfasurare a campaniei:

Participantii trebuie sa posteze un anunt pe www.olx.ro prin concurs folosind codul de inscriere la concurs primit pe materialele promotionale din zona Unirea Bucuresti sau restaurantele KFC din intreaga tara.

Anuntul adaugat pentru concurs trebuie sa fie:

  • corect, creativ, original si real, cu toate datele necesare completate;
  • sa fie conform cu termenii si cnditiile site-ului OLX.ro, in ceea ce priveste postarea de anunturi;
  • sa aiba o descriere atractiva si detaliata;
  • sa contina toate informatiile necesare: pret, marime, culoare, stare;
  • sa contina poze reale, care prezinta produsul exact;
  • sa fie furnizate date de contact reale ale participantului/vanzatorului.

Un participant poate posta mai multe anunturi pentru produse diferite pe care le are spre vanzare, un anunt = un produs diferit. In finala intra toate anunturile postate in perioada de desfasurare a concursului si care corespund regulilor de mai sus.

Pentru finala comisia de jurizare, formata din reprezentanti ai organizatorului, va alege prin tragere la sorti cei 6 castigatori. Tragerea la sorti va fi realizata prin programul http://www.random.org/. Vor fi 310 castigatori: Cele 10 mari premii si urmatorii 300 castigatori clasati in ordine pe locurile 11-300 in functie de jurizare.

Comisia de jurizare formata din reprezentanti ai organizatorului va analiza cele 6 anunturi ajunse in finala in urma voturilor obtinute si verificarea de catre comisie, si vor alege, in functie de criteriile enuntate in regulamentul Campaniei, castigatorii. Organizatorul va afisa participantii desemnati castigatori pe pagina de concurs de pe site-ul OLX.ro, in termen de 7 zile de la data incheierii concursului.