107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 4 seturi de cosmetice naturale de la Bottega Verde!

 admin  26.07.2016  Beauty,Trageri la sorti  2106

concurs Eva.ro

BottegaVerde.ro a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, este locul de inspiratie al ingredientelor active ale cosmeticelor BottegaVerde.ro. Astazi, BottegaVerde.ro concepe si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia si numarul 1 in cosmetice naturale.

Gama struguri rosii este creata cu struguri culesi chiar din gradinile palatului din frumoasa regiune Toscana. Proprietatile antioxidante si anti-imbatranire fac minuni pentru piele, in timp ce mirosul delicat ramane timp indelungat pe corp. Gelul de dus si crema de maini sunt doar doua dintre produsele minunate cu extract de struguri rosii pe care trebuie sa le incerci! Descopera o piele revigorata si stralucitoare cu gama de struguri rosii. 

Frumusetea este in tine. Descoper-o!

Filosofia BottegaVerde.ro este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent numai ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde". In dorinta de a implica activ si consumatori in grija manifestata pentru natura, BottegaVerde.ro s-a alaturat proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus si astfel invita utilizatorii sa sustina impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.

Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea BottegaVerde.ro un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania Frumusetea este in tine realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut!

Colectioneaza in fiecare luna mesajele motivationale, fie ca e vorba de magnet sau plasuta si esti inscris automat in tombola campaniei, unde poti vouchere de cumparaturi in magazinul online BottegaVerde.ro.

Participa la concurs in perioada 22 iulie - 22august 2016 si poti castiga una dintre cele 4 seturi din Gama Struguri Rosii de la BottegaVerde.ro.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premii cosmetice Bottega Verde Gama Struguri Rosii


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail