Acest concurs a expirat în data de 2015-01-26. Vezi concursurile active aici.
Next Door Fitness si DivaHair te ajuta sa faci fata ritmului alert al inceputurilor de an.

Intampina luna februarie cu o noua atitudine fata de sanatatea si corpul tau! Next Door Fitness si DivaHair te ajuta sa faci fata ritmului alert al inceputurilor de an cu un concurs menit sa iti dea energie si sa readuca frumusetea si sanatatea corpului tau pe primul plan. Deja te-am convins? Vei fi si mai surprinsa de premiul oferit de Next Door Fitness!

Ce poti castiga?

Iti oferim sansa sa te inscrii in concursul care pune la bataie un pachet de 4 sedinte de antrenament in valoare de 300 de lei, cu unantrenor personal la Next Door Fitness! O astfel de sedinta particulara dureaza 50 de minute, timp in care vei lucra cu instructorul tau intr-o sala special amenajata. Sedinta iti este dedicata exclusiv tie, vei putea sa faci miscare in largul tau, fara sa iti faci griji ca nu porti machiaj sau parul nu sta tocmai perfect.

In pachet este inclusa si consultanta alimentara, iar sedintele sunt special concepute pentru nevoile corpului tau. Astfel, la prima sedinta castigatoarea sau castigatorul va purta o discutie cu antrenorul personal pentru a crea impreuna un plan de lucru in functie de ceea ce isi doreste sa obtina prin antrenamentele de la Next Door Fitness. Nu poti refuza sansa de a face miscare intr-un ritm gandit intocmai pentru tine!

Ce trebuie sa faci?  Tot ce trebuie sa faci este sa:

  1. dai like paginii de Facebook Next Door Fitness;
  2. dai like imaginii de concurs si share daca iti place concursul nostru;

Concursul se desfasoara in perioada 19 - 25 ianuarie 2015, iar castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org si anuntat pe 26 ianuarie 2015. Mult succes!