Acest concurs a expirat în data de 2017-08-25. Vezi concursurile active aici.
Vrei sa afli cum stai cu indemanarea la manevrat cosuri de picnic? Am creat jocul perfect sa te distrezi si sa te relaxezi, in acelasi timp.

Promotia "Picnic Challenge" va incepe pe data de 28 iulie 2017, ora 12:00:00 si va dura pana la 24 august 2017, ora 23:59:59.

Participantii se vor inscrie in concurs online prin accesarea website-ului campaniei in perioada de desfasurare a concursului. Trebuie sa detine un cont valid pe reteaua sociala Facebook, creat inainte de data inceperii campaniei si sa se logheze activand contul si completand ulterior formularul de concurs. Dupa activarea contului, pentru a castiga unul dintre premiile campaniei, participantul poate acumula punctele minime necesare pentru intrarea in tragerea la sorti de la sfarsitul concursului. Acumularea punctelor se face prin intermediul aplicatiei existe pe site-ul campaniei, care presupune colectarea produselor Cris-Tim Eticheta Curata cu ajutorul unui cos. Fiecare produs colectat in cosul aplicatiei valoreaza 5 puncte. Daca se joaca in modul bonu, valoarea punctelor acordate fiecarei colectari de produs se dubleaza si va fi egala cu 10 puncte.

La acumularea a minim 500 de puncte participantul respectiv intra automat in tragerea la sorti de la sfarsitul concursului si poate castiga unul dintre cosurile de picnic. 

Pentru a se califica in tragerea la sorti pentru unul dintre gratarele, participantul trebuie sa introduca si un numar de bon fiscal, care doveste achizilia unui produs Cris-Tim Eticheta Curata, in rubrica ce apare in pagina de concurs.

In cadrul acestei campanii se vor acorda premii prin tragere la sorti, organizata in data de 28.08.2017 in prezenta unui notar public, in Bucuresti, dintre toate inscrierile valide, dupa cum urmeaza:

  • 28 cosuri de picnic cu produse Cris-Tim cu Eticheta Curata - cate un cos de picnic pentru fiecare zi de concurs, dintre toate inscrierile valide (acumulare a minim 500 de puncte) din ziua respectiva
  • 4 gratare carbune Fieldmann - cate un gratar pentru fiecare saptamana de concurs, dintre toti participantii care au minim o inscriere valida (acumulare a minim 500 de puncte) din saptamana respectiva si care au inregistrat minim un numar de bon fiscal/ factura fiscala care doveste achizitia unui produs Cris-Tim Eticheta Curata.