Acest concurs a expirat în data de 2014-11-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga premii macinate pe loc!

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 07.11.2014 ora 00:00:01, ora Romaniei – 15.11.2014 ora 23:59:59, ora Romaniei sau pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre acestea doua are loc primul.

In cadrul Promotiei, prin Produse Participante (Pahare promotionale) se vor intelege paharele care contin bauturile preparate la aparatele de cafea Doncafe (espresso, espresso lung, espresso cu lapte, espresso cu ciocolata, cappucino, cappucino cu ciocolata, ciocolata, ciocolata forte, ciocolata cu lapte, ceai, cafea instant scurta, cafea instant lunga, cafea instant cu lapte, cappucino instant, cappucino instant cu ciocolata, lapte, 3 in 1) si obtinute de la aparatele de cafea Doncafe. Paharele promotionale sunt inscriptionate cu un cod unic (format din 7 caractere, ce contine cifre si litere). Paharul promotional (prin pahar promotional se intelege paharul inscriptionat cu codul unic) trebuie pastrat in original pentru validarea premiilor.

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • Casti Skullcandy, in valoare unitara neta si bruta de 170.55 lei. Pe perioada campaniei vor fi acordate in total 4 casti Skullcandy.
  • Rasnite de cafea impreuna cu 1 pachet de cafea Doncafe Espresso 1 kg, in valoare unitara neta si bruta de 163.91 lei. Pe perioada campaniei vor fi acordate in total 3 rasnite.
  • Boxe Myria, in valoarea unitara neta si bruta de 150.62 lei. Pe perioada campaniei vor fi acordate in total 3 boxe.

Modalitatea de a participa la Promotie:

  • Sa fie fan al paginii Doncafe pe facebook;
  • Pentru a putea participa la Promotie, consumatorii trebuie sa se fotografieze cu produsele participante la Promotie si sa posteze fotografia cu paharul promotional pe pagina oficiala Doncafe in caseta de comentarii la postul care anunta momentul macinarii premiului.

Pe perioada promotiei vor fi macinate 3 tipuri de premii, conform detaliilor de mai jos:

  • In data de 07 noiembrie va fi un moment de macinare a unui tip de premiu, constand in 4 casti Skullcandy, in intervalul orar 09:00 – 19:00. Utilizatorul trebuie sa descopere momentul macinarii premiului si sa posteze in casuta de comentarii o poza care va contine paharul promotional.
  • In data de 10 noiembrie va fi un moment de macinare a unui tip de premiu, constand in 5 boxe Myria, in intervalul orar 09:00 – 19:00. Utilizatorul trebuie sa descopere momentul macinarii premiilor si sa posteze in casuta de comentarii o poza care va contine paharul promotional.
  • In data de 11 noiembrie va fi un moment de macinare a unui tip de premiu, constand in 5 rasnite de cafea si pachete de cafea Doncafe Espresso 1kg, in intervalul orar 09:00 – 19:00. Utilizatorul trebuie sa descopere momentul macinarii premiilor si sa posteze in casuta de comentarii o poza care va contine paharul promotional.

Participantii la Promotie trebuie sa pastreze ambalajul in original, continand Codul, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, pe baza unui algoritm electronic, securizat, dupa incheierea promotiei. Tragerea la sorti va avea loc, in prezenta unui notar public, in data de 13 noiembrie 2014, dintre toate id-urile de Facebook participante la Promotia Doncafe, dupa cum urmeaza:

  • Pentru momentul de macinare de pe data de 07 noiembrie se vor extrage 4 id-urile de Facebook castigatoare pentru casti Skullcandy.
  • Pentru momentul de macinare de pe data de 10 noiembrie se vor extrage 5 id-uri de Facebook castigatoare pentru boxe Myria.
  • Pentru momentul de macinare de pe data de 11 noiembrie se vor extrage 5 id-uri de Facebook castigatoare pentru rasnite de cafea si pachete de cafea Doncafe Espresso 1 kg.