Acest concurs a expirat în data de 2017-06-02. Vezi concursurile active aici.
Simt cat de mult conteaza pentru tine! Cauta sub capac si castiga premiile Pepsi!

Campania "Simt cat de mult conteaza pentru tine" este organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei, in perioada 01 aprilie 2017, ora 09:00:00 - 01 iunie 2017, ora 23:59:59.

Produsele participante la campanie au urmatoarele caracteristici: produse Pepsi participante cu ambalejele:

  • Pepsi Cola: 0.5 L, 1.25 L, 1.75 L, 2 L, 2.25 L, 2 x 2.25 L, 2.5 L, 2.75 L; Pepsi Twist: 0.5 L, 1.25 L, 1.75 L, 2 L, 2.25 L, 2 x 2.25 L, 2.5 L, 2.75 L; comercializate pe teritoriul Romaniei sunt identificate prin: capace de culoare galbena avand tiparit pe partea superioara, in exterior, o minge si in interior, dupa caz, un cod format din 8 caractere alfanumerice sau mesajul "Ai castigat o doza Pepsi" si eticheta promotionala cu inscriptia "Fotbalul e un moment. Traieste-l."
  • Pepsi Max Taste: 0.5 L, 1.25 L, 2 L, 2.25 L, 2.5 L;  comercializate pe teritoriul Romaniei sunt identificate prin: capace de culoare neagra avand tiparit pe partea superioara, in exterior, o minge si in interior, dupa caz, un cod format din 8 caractere alfanumerice sau mesajul "Ai castigat o doza Pepsi" si eticheta promotionala cu inscriptia "Fotbalul e un moment. Traieste-l."

Participarea la loteria publicitara prin site-urile www.pepsi.ro/fotbal si www.facebook.com/Pepsi, presupune indeplinirea urmatorilor pasi:

  • Participantul trebuie sa cumpere minim un Produs Pepsi Participant, trebuie sa se uite sub capac si trebuie sa identifice codul alfanumeric in cazul in care nu a castigat un premiu instant.
  • Participantul trebuie sa acceseze site-ul Loteriei publicitare pepsi.ro/fotbal, sa intre pe pagina de Facebbok Pepsi si sa acceseze tab-ul dedicat Campaniei pentru a fi redirectionat catre site-ul Loteriei publicitare www.pepsi.ro/fotbal sau sa acceseze acest site in mod direct. 
  • Pentru a inscrie codul la tragerile la sorti orare si tragerile la sorti saptamanale Participantul trebuie sa-si creeze un cont pe site-ul pepsi.ro/fotbal sau pe site-ul catre care Participantul va fi redirectionat ca urmare a accesarii tab-ului dedicat Loteriei publicitare de pe pagina de Facebook Pepsi. Pentru a-si crea contul, Participantul trebuie sa completeze corect si complet informatiile sale personale in campurile obligatorii ale formularului: nume, prenume, data nasterii, orasul, numarul de telefon, adresa de e-mail personala si parola pe care si-o doreste pentru contul sau, pe Site-urile Loteriei publicitare. Pentru a finaliza crearea contului, Participantul tebuie sa fie de acord cu prezentul Regulament Oficial, confirmand prin bifarea casutei care prevede acordul sau cu dispozitiile din Regulamentul Oficial al campaniei. Participantii care nu au implinit varsta de 18 ani pana la data incepereii Loteriei Publicitare, pot participa doar la tragerile la sorti orare.
  • Dupa ce se logheaza in contul sau, Particiantul poate inscrie coduri. In cazul in care a inscris deja coduri prin SMS, acestea se vor regasi in contul sau. Cu aceste coduri, Participantul va participa la tragerile la sorti orare si la cea pentru Premiile saptamanale daca Participantul a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Loteriei publicitare.

Participarea la tregerile la sorti orare: Participantul va intra la tragere la sorti in functie de orele la care a inscris codurile. Un cod poate participa la o singura tragere la sorti orara. Un participant poate inscrie pe site si/sau SMS maxim 10 coduri valide pe zi. Un participant poate castiga maxim un premiu orar pe zi.

Participarea la tragerea la sorti saptamanala: Participantul va intra la tragere la sorti cu toate codurile pe care le-a inscris in saptamana respectiva din cadrul Perioadei Loteriei publicitare aferenta, coduri care nu au fost castigatoare ale unui premiu saptamanal. Un participant poate castiga un singur premiu saptamanal in Perioada Campaniei.

Participarea la Loteria Publicitara prin SMS:

  • Participantul trebuie sa cumpere minim un Produs Pepsi, Participant la Loteria publicitara, trebuie sa se uite sub capacul produsului si sa identifice codul alfanumeric.
  • Pentru a inscrie codul alfanumeric in tragerile la sorti, Participantul trebuie sa trimita codul sub capac la numarul 1882.

Un participant poate inscrie pe site si/sau SMS maxim 10 coduri valide pe zi. Pentru a i se acumula toate codurile introduse in contul lui, la inregistrarea contului sau, Participantul trebuie sa introduca in campul "numar telefon" din formularul de inscriere, acelasi numar de telefon de pe care a trimis sau urmeaza sa trimita codurile prin SMS.

Premiile acordate in cadrul loteriei publicitare din campanie constau in:

  • 488 de premii orare, constand in hanorace Adidas.
  • 4 premii saptamanale, cate un premiu in perioada 01.04.2017-30.04.2017, constand in bilet dublu la Finala UEFA Champions League din Cardiff din data de 3 iunie.