105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
59
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 35 Apple Watch, 5 iPhone 6 si 10.000 de tichete cadou Edenred!

 admin  28.08.2015  Diverse,Telefoane,Vouchere,Trageri la sorti,Castig instant  19254

concurs Marlboro

Campania promotionala „Merit August - Septembrie 2015" se va destaura zilnic, in intervalul orar 00:00:00 - 23:59:59, in perioada 17 august 2015 - 20 septembrie 2015.

La campania promotionala participa urmatoarele variante de pachete de tigarete Marlboro: Touch 6, Fine Touch 4, XL Touch, XL Fine Touch, Gold Original si Gold Original 100's, care continin interiorul pachetului un cod unic, format din 8 caractere alfanumerice.

Inscrierea in campania promotionala se face pe baza unui cod unic de 13 caractere alfanumerice, care se obtine prin alaturarea celor doua coduri mentionate mai jos:

 • codul unic promotional alcatuit din 8 caractere alfanumerice, care se regaseste in interiorul produselor participante la prezenta campanie promotionala;
 • codul unic de identificare alcatuit din 5 caractere alfanumerice, atribuit de catre organizator reprezentantului de vanzari din magazinul participant / direct magazinului participant. Acest cod va fi comunicat participantului / participantilor la momentul achizitionarii produsului / produselor participant(e).

Ordinea in care vor fi alaturate cele 2 coduri de mai sus, pentru obtinerea codului unic, este urmatoarea: mai intai se va preciza codul unic promotional si apoi se va adauga codul unic de identificare, scris legat fara spatiu sau alte caractere.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, fumatorii adultii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 1. sa cumpere minimum un pachet de tigarete participant la campania promotionala;
 2. sa inscrie codul unic format din 13 caractere alfanumerice, asa cum este mentionat mai sus, in oricare dintre modalitatile indicate mai jos:
  • prin SMS la numarul scurt 1796 (numarul scurt 1796 este valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom, iar tariful aplicabil unui SMS catre acest numar este unul normal, stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul);
  • prin intermediul website-ului utilizat in campania promotionala pentru inscrierea codurilor unice;

ln cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda urmatoarele premii:

 • premii acordate prin tragere la sorti zilnica: se vor acorda in total 35 de premii, care constau in ceasuri de tip Apple;
 • premii acordate prin tragere la sorti saptamanala: se vor acorda in total 5 premii, care constau in telefoane de tip iPhone 6 (culoare gri);
 • premii garantate: se vor acorda in total 10.000 de premii garantate, cate un premiu pentru fiecare 21 de puncte acumulate, care constau in tichete cadou Edenred in valoare totala de 30 RON (respectiv 3 tichete cadou, in valoare individuala de 10 RON).

PARTICIPA LA CONCURS

campania promotionala concursuri online concurs cod unic codul unic promotional codul unic de identificare concurs Apple Watch castiga Apple Watch concurs iPhone 6 castiga iPhone 6 tichet cadou Edenred concurs Merit concurs Marlboro XL Fine Touch Gold Original