Acest concurs a expirat în data de 2016-06-05. Vezi concursurile active aici.
Traieste pozitiv vara aceasta, cu Nestle Fitness si Auchan Romania.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in hypermarket-urile Auchan, in perioada 05 mai - 04 iunie 2016, pe durata de functionare a fiecarui magazin.      

Produsele participante la prezenta campanie sunt produsele din gama Nestle urmatoare: Fitness Simplu Original 225 g, Fitness cu Fructe 425 g, Fitness cu Ciocolata 425 g, Fitness Simplu Original 425 g, Fitness cu Fructe 225 g, Fitness Iaurt 425 g.

Produsele sunt comercializate în limita stocului disponibil. Produsele participante la promoţie nu vor fi marcate cu etichete promoţionale, care să semnalizeze prezenta promoţie.

Participantii la prezenta campanie trebuie:

  • sa achizitioneze din magazinul Auchan participant, in perioada campaniei, oricare produse Nestle Fitness participante din cele mentionate mai sus in valoare de minim 15 lei (TVA inclus);
  • sa completeze talonul care va fi disponibil fie la raftul de comercializare a produselor participante la campanie fie standul aflat dupa casele de marcat;
  • talonul trebuie completat cu datele solicitate: nume, prenume, adresa, telefon contact, data si numarul de bon fiscal;
  • talonul trebuie introdus in urna prezenta langa standul dupa casele de marcat;

In cadrul acestei campanii promotionale se vor oferi 693 premii:

  • 330 x Pachet Nestle Fitness si lapte pentru o luna
  • 330 x Pachet Plaja Nestle Fitness
  • 33 x Bicicleta

Pachetul Nestle Fitness pentru o luna contine: 3 pungi cereale Nestle Fitness Original 425 g, 4 litri lapte Fulga UHT cu 3.5% grasime.

Pachetul plaja Nestle Fitness contine: un prosop plaja, o geanta plaja si un set de palete plaja.

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorti, din datele de 20, 21 si 22 iunie 2016 la sediul agentiei Grup Sapte SRL, din Bucuresti, in prezenta unei comisii formate din membrii ai organizatorului sau membrii ai Agentiei sau imputerniciti ai acesteia si atestata de un avocat sau un notar.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.