Acest concurs a expirat în data de 2016-10-31. Vezi concursurile active aici.
Sarbatorim cele 32 medalii de aur castigate anul trecut cu vinul Cotnari, ce aduc onoare Romaniei.

Campania “Cotnari-Patria vonului bine facut!” se va desfășura în perioada 01 martie – 30 octombrie 2016.

Produsele participante la prezenta campanie sunt toate vinurile produse si imbuteliate de Cotnari, la gramaje de 0,75 litri, 1 litru si 1,5 litri.

Participarea la concurs se poate face în două moduri diferite: prin SMS sau pe Facebook. Se pot alege una, sau ambele modalități de participare.

Pentru a putea participa la campanie, persoanele trebuie să îndeplinească una dintre cele două condiții:

  1. să trimită un SMS cu tarif normal la numarul 1717 in care inscrie numarul, seria si data bonului fiscal sau factura doar pentru persoana fizica, prin care dovedeste ca a cumparat minim oricare doua sticle cu vin Cotnari, precum si numele complet, localitate, CNP si numar telefon, sau
  2. să acceseze pagina de Facebook Cotnari, să dea Like paginii și să participe la concurs inscriind datele personale si numarul, seria si data bonului fiscal sau factura doar pentru persoana fizica, cu dovada cumpararii a minim 2 sticle cu vin.

O persoana se poate inscrie in concurs de mai multe ori doar daca are bonuri fiscale /facturi diferite. Nu se va putea inscrie cu acelasi bon fiscal /factura de mai multe ori.

Premiile acordate în cadrul acestei campanii sunt:

  • 32 de excursii la Bruxelles (4 lunar);
  • 320 de excursii la Cotnari (40 lunar);
  • 3.200 de sticle cu vin de vinoteca medaliat cu aur (400 sticle lunar);

Revendicarea premiilor se face prin depunerea bonului fiscal câştigător /facturii, în original, alături de copia actului de identitate sau a paşaportului titularului bonului.