101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 310 sandvisuri de iarna Editie Limitata, alaturi de o portie de cartofi WinterDip fries!

 admin  2015.11.28  Castig instant,Alimente  2290

concurs McDonald’s

Concursul “Împreună scriem Colindul Internetului” se va desfasura in perioada 27 Noiembrie 2015 (ora 14:00) 27 Decembrie 2015 (ora 23:59).

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • a. Sa acceseze website-ul www.mcdonalds.ro si apoi sectiunea dedicata Concursului “Împreună scriem Colindul Internetului”;
  • b. Sa citeasca cu atentie mecanismul de participare la campanie, descris in sectiunea “Ce si cum castig”;
  • c. Sa dea click pe butonul “Compune o strofa” din homepage-ul aplicatiei sau din sectiunea “Colind”;
  • d. Sa isi foloseasca imaginatia si sa compuna o strofa de colind care respecta tema Sarbatorilor de iarna pentru cel mai lung colind al Internetului, tinand cont de limita maxima de caractere pe care o are la dispozitie;
  • e. Odata strofa compusa, user-ul o va putea trimite in procesul de moderare prin apasarea butonului “Trimite”;
  • f. Dupa ce va apasa butonul “Trimite”, user-ului ii va aparea formularul de participare la concurs; acesta din urma va trebui completat corect si complet cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa activa de e-mail, varsta si alegerea restaurantului din care castigatorul doreste sa ridice premiul;
  • g. Dupa completarea formularului de participare, utilizatorul va trebui sa bifeze casuta referitoare la conditiile din prezentul Regulament. Nebifarea acestei casute conduce catre imposibilitatea inscrierii in concurs si a accesului catre premiul castigat.
  • h. Dupa completarea formularului de participare si bifarea casutei referitoare la conditiile din prezentul Regulament, user-ul va trebui sa trimita datele inscrise in formular complet si corect, prin apasarea butonului “Trimite”. Participantul isi asuma intreaga responsabilitate privind validitatea datelor inscrise in formular.

In termen de cel mult 24 de ore de la momentul in care strofa de colind a fost aprobata in procesul de moderare, user-ul va primi un e-mail de confirmare.

In cadrul acestui Concurs, Organizatorul ofera 310 premii, fiecare premiu constand intr-unul din cele 2 sandvisuri de iarna Editie Limitata (la alegere de catre user, intre Grand Deluxe sau Star Deluxe), alaturi de o portie de cartofi WinterDip fries.

Cele 310 premii sunt oferite in cadrul a 310 momente norocoase pe durata desfasurarii Concursului (10 momente norocoase pe zi).

Premiul se ridica numai din restaurantul selectat in momentul completarii formularului de participare (pana la ora inchiderii restaurantului respectiv), in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la primirea codului unic de revendicare a premiului pe adresa de e-mail.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs McDonald’s castiga premii Colindul Internetului sandvis de iarnaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.