Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Tazovsky. Cea mai buna urare.

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 24.11.2014 ora 00.00.00 – 31.12.2014 ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

La prezenta campanie participa toate sticlele Tazovsky, respectiv 20 cl, 50 cl, 70 cl, 100 cl, 175 cl care contin eticheta promotionala cu un cod unic format din 6 caractere alfanumerice.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa achizitioneze minim un produs promotional Tazovsky ce contine eticheta promotionala cu cod unic;
  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor Coduri de pe Produsele promotionale Tazovsky prin SMS la 1843 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom), continand codul unic din interiorul etichetei promotionale, adresa personala de email a participantului si numele prietenului pentru care doreste sa se personalizeze urarea video. Exemplu sms valid: 000000, exemplu@exemplu.exemplu, Mihai;
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei;

Participantii la promotie trebuie sa pastreze eticheta promotionala continand codul unic si bonul fiscal/factura fiscala ce atesta achizitia Produselor promotionale Tazovsky, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile constand in bani  se vor oferi instant prin momente norocoase. Pentru fiecare premiu instant se va desemna inaintea inceperii Campaniei Promotionale in mod aleator cate un moment castigator (definite sub forma: zi, ora, minut, secunda). Momentele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii promotiei, din intervalul corespunzator perioadei Campaniei promotionale si, respectiv, din intervalul orar 00:00:01 – 23:59:59. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator. 

In cadrul Campaniei, premiile constau in:

  • 6 x 3.000 lei

Lista castigatorilor promotiei va fi afisata pe pagina de Facebook pe masura validarii castigatorilor pana la data de 31 ianuarie 2015.

Regulamentul campaniei il gasiti aici.