Acest concurs a expirat în data de 2014-09-07. Vezi concursurile active aici.
Ariel in Kaufland!

Campania "Ariel in Kaufland" este organizata si se desfasoara in magazinele Kaufland din Romania, va fi lansat la data de 06 august 2014 si va inceta la data de 06 septembrie 2014.

In perioada 25 august - 06 septembrie, in magazinele Kaufland din Bucuresti Barbu Vacarescu, Bistrita, Rm. Valcea, Oradea Nufarului, Cluj Fabricii, Alba lulia, Galati H. Coanda, Targoviste, Tg. Mures, Suceava, Bacau, Turda, Medias, Constanta, Piatra Neamt, Pitesti 2, Bucuresti Vulcan, Slatina, Tg. Jiu, Brasov, Bucuresti Vitan, Arad, Craiova Tineretului, Rm. Sarat, Bucuresti Valea Cascadelor, Iasi Varlaam, Ploiesti Democratiei, Timisoara Gh. Lazar, Bucuresti Pantelimon, Bucuresti Bucurestii Noi va fi prezent un promoter in urmatorul interval orar:

  • Joi: 17:00 - 21:00
  • Vineri:16:00 - 21:00
  • Sambata: 10:00 - 19:00
  • Duminica: 10:00 - 17:00

Produsele participante:

  • orice produs Ariel, indiferent de sortiment sau varianta

La campanie poate participa orice persoana fizica in varsta de peste 18 ani sau persoana juridica care indeplineste urmatoarele criterii:

  • a cumparat in perioada campaniei pe un bon fiscal / factura fiscala minim un produs Ariel, indiferent de sortimente sau varianta

Daca promoterul constata indeplinirea conditiilor de mai sus, va acorda participantului un talon de tombola astfel:

  • la achizitionarea a minim un produs Ariel, cumparatorul va primi un talon de tombola pe baza caruia poate castiga o masina de spalat Indesit

Daca o persoana achizitioneaza produsele participante in afara programului promoterului, aceasta are dreptul de a veni oricand in perioada promotiei, in timpul programului promoterilor, in magazinele Kaufland, si daca indeplineste conditiile de mai sus, va primi talonul de tombola aferent ofertei promotionale achizitionata, in limita stocului disponibil.

Taloanele de tombola se acorda in limita stocului disponibil, iar daca acestea se var epuiza inainte de data de final a campaniei, promotia se va incheia.

Premiile oferite in cadrul campaniei sunt:

  • 30 masini de spalat Indesit

Pentru premiile oferit pe baza de talon de tombola se va efectua 1 tragere la sorti pentru toata perioada promotiei, din taote taloanele depuse in urnele din magazinele participante. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va efectua in data de 16 septembrie 2014, ora 16:00, in locatia Kaufland Barbu Vacarescu.