108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 30 de minute la rasfat si relaxare!

 admin  2015.01.08  Vouchere,Trageri la sorti  1182

concurs eva.ro

Chiar daca suntem dupa perioada de sarbatori oricine isi doreste sa se relaxeze si in continuare. 

Te invitam la rasfat in cadrul centrului spa Beautyferia! Ia-ti o pauza de 30 de minute si bucura-te de serviciile oferite de profesionistii din cadrul acestei adevarate oaze de relaxare. 

Te vei simti minunat si vei fi pregatita sa incepi in forma activitatea din acest an. Vei gandi pozitiv si vei reusi sa creezi cele mai interesante proiecte pentru succes garantat.

Participa la concurs in perioada 7 - 14 ianuarie 2015 si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de 10beneficii.ro, constand intr-un voucher la Beautyferia (fiecare voucher costa intr-o sedinta de 30 minute de relaxare la spa si este valabil pana la data de 15.02.2015).


PARTICIPA LA CONCURS

Beautyferia 30 de minute relaxare 10 beneficiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.