108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 30 de acumulatoare solare portabile si 20 de camere foto subacvatice!

 admin  2018.06.09  Electronice,Trageri la sorti  790

concurs Corso

Fii si tu mai Corso la mare!

Iata ce ai de facut:

Cumpara orice caserola de inghetata Corso din magazinele Carrefour si inscrie-te cu poza bonului fiscal. Poti castiga prin tragere la sorti, unul dintre premiile campaniei: 30 de acumulatoare solare portabile si 20 de camere foto subacvatice.

Campania se desfășoară în perioada 1-30 iunie 2018, în rețeaua de magazine Carrefour. Valoarea comercială a premiilor este de 10.400 lei + TVA. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Corso castiga premii www.inghetatacorso.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.