98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3.000 lei pentru o vacanta ideala!

 admin  2015.06.16  Bani,Trageri la sorti  2984

concurs Avon

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 16 iunie - 6 iulie 2015

Produsele participante la Campanie sunt exclusiv produsele Avon din categoriile ingrijirea corpului si ingrijirea parului, comercializate de catre Organizator. Campania se desfasoara in limita stocului de Produse participante disponibile spre comercializare.

Pentru a se inscrie in Campanie si pentru a intra in tragerea la sorti desfasurata dupa incheierea campaniei, fiecare Participant trebuie:

  • sa acceseze site-ul Avon, sectiunea “Login clienti” sa isi creeze cont sau sa se logheze (in cazul in care au deja cont de utilizator);
  • sa comande online, in perioada 16 iunie - 6 iulie 2015 produse Avon din categoriile ingrijirea corpului si ingrijirea parului in valoare de 50 lei;

In cadrul Campaniei, premiile oferite prin tragere la sorti constau in:

  • 1 x 3.000 de lei

Castigatorul premiului oferit prin tragere la sorti va fi desemnat prin tragere la sorti electronica ce va avea loc la in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui notar public. In data de 16 iulie 2015 se vor trage la sorti un premiu ce consta in suma de 3.000 de lei impreuna cu 10 rezerve. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 16 iunie - 6 iulie 2015. Tragerea la sorti este un eveniment public. La cerere, orice persoana poate participa la acest eveniment.

Castigatorul premiului constand in bani va fi contactat de catre un reprezentant al Organizatorului in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, pentru a fi informati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga premii concurs Avon ingrijirea corpului ingrijirea parului produse Avon comanda Avon castiga bani vacanta ideala lotiune pentru corp gel de dus spumant de baie crema de maini reprezentant AvonNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.