Bani • Trageri la sorti

Concurs: Castiga 3.000 lei pentru o vacanta ideala!

Adăugat de concursoman în data de 2015.06.16 • 3021 vizualizări

concurs Avon

Avon te trimite in vacanta.

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 16 iunie - 6 iulie 2015

Produsele participante la Campanie sunt exclusiv produsele Avon din categoriile ingrijirea corpului si ingrijirea parului, comercializate de catre Organizator. Campania se desfasoara in limita stocului de Produse participante disponibile spre comercializare.

Pentru a se inscrie in Campanie si pentru a intra in tragerea la sorti desfasurata dupa incheierea campaniei, fiecare Participant trebuie:

  • sa acceseze site-ul Avon, sectiunea “Login clienti” sa isi creeze cont sau sa se logheze (in cazul in care au deja cont de utilizator);
  • sa comande online, in perioada 16 iunie - 6 iulie 2015 produse Avon din categoriile ingrijirea corpului si ingrijirea parului in valoare de 50 lei;

In cadrul Campaniei, premiile oferite prin tragere la sorti constau in:

  • 1 x 3.000 de lei

Castigatorul premiului oferit prin tragere la sorti va fi desemnat prin tragere la sorti electronica ce va avea loc la in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui notar public. In data de 16 iulie 2015 se vor trage la sorti un premiu ce consta in suma de 3.000 de lei impreuna cu 10 rezerve. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 16 iunie - 6 iulie 2015. Tragerea la sorti este un eveniment public. La cerere, orice persoana poate participa la acest eveniment.

Castigatorul premiului constand in bani va fi contactat de catre un reprezentant al Organizatorului in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, pentru a fi informati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS