Acest concurs a expirat în data de 2017-01-30. Vezi concursurile active aici.
Europa FM este Live pe Partie!

Europa FM este Live pe Pârtie! Dacă ți-a plăcut să te distrezi alături de noi în Poiana Brașov și vrei să continui distracția și după terminarea sezonului rece, Europa FM și Hotel Alpin îți oferă două nopți de cazare pentru două persoane, cu mic dejun inclus, acces la saună, jacuzzi, hamam și camera de fitness.

Hotelul Alpin este unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4 stele din Poiana Brașov, în care vă puteți răsfăța simțurile într-unul dintre cele mai moderne centre spa din România, pentru ca mai apoi să serviți delicioasele preparate din bucătăria franţuzească şi mediteraneană, însoţite de vinuri de înaltă calitate recomandate de un somelier, în cadrul Restaurantului A Propos.

Înconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin din staţiunea de schi Poiana Braşov oferă privelişti montane magnifice şi camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu.

Înscrie-te la concurs în perioada 14 ianuarie - 29 ianuarie 2017 prin completarea formularului de concurs.

Câștigătorul poate face rezervarea sejurului oricând în perioada 15 martie – 30 iunie 2017, în afara sărbătorilor legale și în limita disponibilității locurilor la data solicitării rezervării. Premiul nu poate fi convertit în bani sau transferat unui alt câștigător.