Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Imunitate pentru fiecare in parte. In familie totul se imparte, mai putin imunitatea!

Imunitate pentru fiecare in parte. In familie totul se imparte, mai putin imunitatea!

Cumpara suplimentele alimentare Secom® selectionate si poti castiga un premiu la fiecare achizitie sau unul din cele 3 mari premii, pentru sanatatea intregii familii.

Vino in perioada 01.09.2018 - 31.10.2018 in farmaciile participante si in magazinele Secom si cumpara minimum un produs selectionat.

Poti castiga unul din cele 30.000 de premii la fiecare achizite: ceaiuri Tealia, umbrele, pernite de incalzit mana, 1000 Roses® Soothing Body Lotion 50ml, Citrus Sunflower Uplifting Shower Gel 50ml, Vitamin C Liposomal 500mg, carti si creioane de colorat.

Pastreaza bonul fiscal, inregistreaza-l pe secom.ro, www.promoapp.ro sau prin aplicatia mobila PROMOAPP Romania, disponibila gratuit in Google Play si App Store, in sectiunea special creata campaniei.

Participa in marea tombola pentru castigarea unuia dintre cele 3 premii x 5.000 lei in produse Secom pentru sanatatea intregii familii!

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.