98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 x 30.000 RON!

 admin  2017.11.27  Bani,Trageri la sorti  6938

concurs Linco

Campania „Rasplatim descurcareti” va incepe in data de 15 octombrie 2017 ora 00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 15 februarie 2018, ora 24:00, ora Romaniei. 

Produsele participante la campanie sunt sortimentele de margarina Linco mentionate mai jos, marca proprietatea Societatii Orkla Foods Romania SA ale caror ambalaje au insemne promotionale (cod unic de participare la campanie de 8 caractere numerice aflat inscris pe ambalajul produsului participant).

  • Linco Apetit 250g
  • Linco Apetit 500g
  • Linco Apetit 1kg
  • Linco pentru Piure 450g
  • Linco cu Unt 500g

Produsele care nu contin un cod promo format din caractere numerice, nu participa in campanie.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat mai sus si sa trimita codul tiparit pe ambalajul produsului sau un cod extra in perioada campaniei prin SMS la numarul 1839 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Telekom sau Orange).

Un participant poate inregistra in campanie oricate coduri valide doreste  pe toata durata campaniei - conform prevederilor din Regulament, insa nu va putea beneficia decat de un singur premiu pe intreaga durata a campaniei.

Participantul trebuie sa pastreze ambalajul produsului in original ce contine tiparit codul unic inregistrat in campanie si sa il trimita Agentiei in cazul in care participantul va fi declarat castigator. Participantii trebuie sa pastreze acestea pana la publicarea listei finale a castigatorilor, continand toti castigatorii validati. 

8.1.  In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 3 premii: 

  • 3 premii, fiecare premiu constand in suma de 30.000 RON

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica, astfel:

  • In data de 5 decembrie 2017 va avea loc prima tragere la sorti, in cadrul careia se va acorda 1 premiu ce consta in suma de 30000 lei. La tragerea la sorti vor participa toate codurile valide receptionate in perioada 15.10.2017 - 30.11.2017. Dupa extragerea castigatorului, se vor desemna si 3 rezerve pentru premiul alocat, pentru cazurile in care castigatorul nu poate fi validat din motive independente de Organizator. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si în cazul castigatorului. Se va apela la rezerve in ordinea extragerii acestora.
  • In data de 10 ianuarie 2018 va avea loc a doua tragere la sorti, in cadrul careia se va acorda 1 premiu ce consta in suma de 30000 lei. La tragerea la sorti vor participa toate codurile valide receptionate in perioada 01.12.2017 - 07.01.2018. Dupa extragerea castigatorului, se vor desemna si 3 rezerve pentru premiul alocat, pentru cazurile in care castigatorul nu poate fi validat din motive independente de Organizator. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si în cazul castigatorului. Se va apela la rezerve in ordinea extragerii acestora.
  • In data de 20 februarie 2018 va avea loc a treia tragere la sorti, in cadrul careia se va acorda 1 premiu ce consta in suma de 30000 lei. La tragerea la sorti vor participa toate codurile valide receptionate in perioada 08.01.2018 - 15.02.2018. Dupa extragerea castigatorului, se vor desemna si 3 rezerve pentru premiul alocat, pentru cazurile in care castigatorul nu poate fi validat din motive independente de Organizator. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si în cazul castigatorului. Se va apela la rezerve in ordinea extragerii acestora.

Organizatorul campaniei pentru consumatori „Rasplatim descurcareti” este Societatea Orkla Foods Romania SA.

Pentru mai multe detalii, consulta regulamentul oficial complet.concursuri online concurs Linco castiga premii castiga bani bani online campanie Linco regulamentul oficial campania promotionala castiga concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.